Οι αγώνες που θα δώσει ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φαλ

©Intime/ Μουστάφα Φαλ

Οι αγώνες που θα δώσει ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φαλ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:53 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 16.01.2024

Ο Μουσταφά Φαλ τραυματίστηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα τον έχει διαθέσιμο για τρεις εβδομάδες. Διαβάστε σε ποια παιχνίδια θα απουσιάσει.

Ο Μουσταφά Φαλ έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα θα δώσει σημαντικούς αγώνες που θα καθορίσουν το μέλλον του σε Euroleague και Basket League. 

Ο Γάλλος σέντερ λόγω του τραυματισμού του δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του σε Ευρώπη και Ελλάδα, κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την αποστολή της ομάδας. 

Ο Φαλ θα απουσιάσει σίγουρα από τα εξής παιχνίδια: Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (18/1) 

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός (22/1) 

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (25/1) 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (27/1) 

Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου (30/1) 

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (1/2) 

Προμηθέας Πάτρας - Ολυμπιακός (3 ή 4/2, δεν έχει οριστεί) 

Βαλένθια - Ολυμπιακός (8/2).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Μουστάφα Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος. Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 3 εβδομάδες. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ (δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς) ακολούθησε σήμερα (16/01) ατομικό πρόγραμμα».

Η απουσία του Φαλ είναι πολύ σημαντική καθώς ο Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες τόσο για την Euroleague όσο και για την Basket League και πλέον όλο το βάρος θα πέσει στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ.