Φάκελος Μουστάφα Φαλ: Το ζωηρό ενδιαφέρον της Μονακό, το φαβορί Ολυμπιακός και τα χρήματα του buy out

Ντόντα Χολ, Μουσταφά Φαλ

i

© Intime

Φάκελος Μουστάφα Φαλ: Το ζωηρό ενδιαφέρον της Μονακό, το φαβορί Ολυμπιακός και τα χρήματα του buy out

Νίκος Καλαμπάκας 11:38 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 04.03.2024

Ο Μουστάφα Φαλ αποτελεί ένα από τα πιο... καυτά ονόματα της Euroleague και το Sportal σας παρουσιάζει τα δεδομένα του συμβολαίου του Γάλλου σέντερ με τον Ολυμπιακό.

Αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους σέντερ αυτή τη στιγμή στην Euroleague είναι ο Μουστάφα Φαλ, οπότε είναι λογικό οι ομάδες που επιθυμούν να ενισχυθούν το καλοκαίρι να εξετάζουν την περίπτωση του Γάλλου σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Φαλ στο μεγάλο λιμάνι της χώρας έχει εξελίξει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του, χαίρεται το μπάσκετ και έχει μετατραπεί σε έναν σέντερ - φόβητρο για κάθε αντίπαλο της ελληνικής ομάδας.

Μια από τις ομάδες που ακούγεται έντονα ότι θέλει τον υψηλόσωμο παίκτη είναι η Μονακό. Οι Γάλλοι έχουν χρήματα να σκορπίσουν, έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στοχεύουν στην κορυφή και έτσι η περίπτωση του παίκτη των Πειραιωτών ακούγεται ιδανική για εκείνους, αφού τον ξέρουν και τους ξέρει καλά από τις επικές μονομαχίες των τελευταίων ετών στα πλέι οφς και το Final 4 της Euroleague.

Το Sportal σας παραθέτει τα δεδομένα για το συμβόλαιό του, αλλά και την πρόθεση της ομάδας του Πειραιά να τον διατηρήσει στο δυναμικό της!

Η συμφωνία ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τον παίκτη είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο ο Φαλ σε περίπτωση που βρει συμβόλαιο που τον ενδιαφέρει, έχει buy out. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνοντας στους Πειραιώτες κάποιο ποσό, μπορεί να αποδεσμευτεί και να υπογράψει σε οποιοδήποτε σύλλογο επιθυμεί.

Στον Ολυμπιακό φυσικά και γνωρίζουν τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν το καλοκαίρι και για τον λόγο αυτό η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα κάνουν κίνηση προκειμένου να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με καλύτερους όρους και να μην μπλέξουν με... μνηστήρες.

Όλα αυτά φυσικά είναι πρόωρες συζητήσεις. Η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο, ο Ολυμπιακός κυνηγάει δύο στόχους (πρωτάθλημα και ευρωλίγκα) και αυτή τη στιγμή ούτε ο σύλλογος, αλλά ούτε και ο παίκτης εστιάζουν στην επόμενη σεζόν.

Άπαντες σκέφτονται πως θα φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή να κατακτήσουν τις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης, χωρίς να απασχολούνται από θέματα που αφορούν την επόμενη σεζόν....