Μπαφές για τα εισιτήρια του Final 4: «Η ζήτηση είναι τεράστια, έχουμε στεναχωρήσει ακόμη και συγγενείς και φίλους» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:07 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 29.05.2024

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε για τα εισιτήρια του Final 4 και την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους φίλους των Ερυθρόλευκων,

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τον τελικό ανόδου από την Elite League στην Basket League, ανάμεσα σε Πανιώνιος και Ηρακλής, με τον παράγοντα των Πειραιωτών να μιλάει στην κάμερα του Action24 για το θέμα των εισιτηρίων του Final 4.

Όπως τόνισε ο Χρήστος Μπαφές, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δείξει τρομερό ενδιαφέρον για τα παιχνίδια του Βερολίνου και η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, που είχε ως αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να στεναχωρήσουν, όχι μόνο πιστούς φιλάθλους της ομάδα, αλλά ακόμα και συγγενείς τους!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Μπαφές:

Για το Final Four με τη διεξαγωγή φιλάθλων όλων των ομάδων και την Elite League: «Είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη η εικόνα και είναι σημαντικό για το μπάσκετ να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή την εικόνα μέχρι το τέλος του αγώνα και να κερδίσει ο καλύτερος. Είναι δύο ιστορικές ομάδες, όπως και ο Μίλωνας που πήρε το πρώτο εισιτήριο για την Basket League. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο είναι ότι βλέπουμε ότι μπορούν να γίνουν αγώνες με φιλάθλους και των δύο ομάδων, αρκεί να υπάρχει θέληση από όλους. Το μπάσκετ πρέπει να γίνεται σε γεμάτα γήπεδα.

Δεν έχουμε προτίμηση ή πρόβλεψη. Ήρθαμε εδώ να δούμε τη γιορτή και ελπίζουμε να είναι γιορτή. Ο καλύτερος να κερδίσει και να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Απλά να πω εγώ ότι αυτή η κατηγορία, η Α2, είναι μία κατηγορία που αξίζει μεγαλύτερη προσοχή από όλους μας, γιατί παίζουν και καλοί παίκτες και γίνονται και ωραία παιχνίδια. Θα πρέπει ο κόσμος να πηγαίνει να βλέπει τους αγώνες.

Μπορεί η Α2 να βγάλει παίκτες, αν αλλάξουμε λίγο τον τρόπο σκέψης μας όλοι και αρχίσουμε να βάζουμε τα παιδιά, τα νέα παιδιά να παίζουν. Γιατί αυτό που θέλουν τα νέα παιδιά, είναι παιχνίδια και νομίζω ότι μέσω της Α2 θα πάρουν αυτά τα παιχνίδια. Γιατί έτσι δημιουργήθηκε το ελληνικό μπάσκετ. Τα παλαιότερα χρόνια η Α2 ήταν το φυτώριο για τη μεγάλη κατηγορία και αυτό πρέπει να συνεχίσει να είναι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για το Βερολίνο: «Σήμερα έχουμε ρεπό. Από αύριο δουλεύουμε σε ρυθμούς Βερολίνου. Ας ελπίσουμε ότι οι δύο άρρωστοί μας (σσ. ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ) θα είναι καλά. Νομίζω θα είναι καλά. Είναι εβδομάδα Final Four. Νομίζω αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι.

Το πρόβλημα όμως που παραμένει έχει να κάνει με τα εισιτήρια. Η ζήτηση είναι τεράστια. Δυστυχώς έχουμε στεναχωρήσει, όχι απλά φιλάθλους που είναι πιστοί στην ομάδα, έχουμε στεναχωρήσει φίλους, συγγενείς. Ζητάμε πραγματικά την κατανόηση όλων, γιατί αυτό που έγινε φέτος, δεν ήταν κάτι που μπορούσαμε να διαχειριστούμε και δεν υπήρχε τρόπος να το διαχειριστούμε».