«Αηδιασμένη» δηλώνει η Μπανταλόνα από τις προσβολές των οπαδών της στον Γιαμπουσέλε
i

© Euroleague

«Αηδιασμένη» δηλώνει η Μπανταλόνα από τις προσβολές των οπαδών της στον Γιαμπουσέλε

Νίκος Καλαμπάκας 18:18 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 11.06.2023

Ανακοίνωση με αποδέκτες τους οπαδούς της που αποκάλεσαν τον Γιαμπουσέλε «δολοφόνο» εξέδωσε η Μπανταλόνα, στην οποία δηλώνει αηδιασμένη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το break στην έδρα της Μπανταλόνα και πήρε κεφάλι στα ημιτελικά της ACB, όμως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τις προσβολές των φίλων των γηπεδούχων προς τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Ο παίκτης ενεπλάκη και πάλι σε καυγά, ξυπνώντας μνήμες... Παρτίζαν και οι φίλοι της Μπανταλόνα δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια.

Η ποινή που είχε δεχτεί ο παίκτης της Ρεάλ από την Euroleague ήταν για πέντε αγώνες, όμως ο ίδιος φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό και έκανε τα ίδια και σε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Γιαμπουσέλε είχε θερμό επεισόδια με τον Τόμιτς, κάτι που δεν πήραν και τόσο καλά οι φίλοι της αντίπαλης ομάδας. Άμεσα ξεκίνησαν να τον αποκαλούν «δολοφόνο», αφού κανείς δεν είχε ξεχάσει τα όσα είχαν συμβεί στα playoffs της Euroleague με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Η Μπανταλόνα ωστόσο διαφοροποιείται από τους φίλους της, αφού σε ανακοίνωσή της ζήτησε να μην ξανασυμβούν παρόμοια πράγματα στο γήπεδο:

«Εκφράζουμε την πλήρη αηδία μας για τις φωνές και τις προσβολές που ακούστηκαν από μέρος της κερκίδας μας σε βάρος παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Θέλουμε ακόμα να τονίσουμε, πως μόλις συνέβη το εν λόγω περιστατικό, πάρθηκαν προληπτικά μέτρα και δόθηκαν σχετικές οδηγίες ώστε το φαινόμενο να σταματήσει και να μην επαναληφθεί.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν συνάδει με τις αξίες μας, οι οποίες βασίζονται στο σεβασμό σε όσους συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις, τόσο στους διοργανωτές και τους διαιτητές, όσο και σε αντιπάλους και οπαδούς των ομάδων.

«Δολοφόνε, δολοφόνε»: Μια ανάσα από νέο ροντέο ο Γιαμπουσέλε – Τρομερές αποδοκιμασίες κατά του Γάλλου! (vid)
LIGA ENDESA

12:48 - 11.06.2023

«Δολοφόνε, δολοφόνε»: Μια ανάσα από νέο ροντέο ο Γιαμπουσέλε – Τρομερές αποδοκιμασίες κατά του Γάλλου! (vid)

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο κατά τη διάρκεια του Game 3 της Μπανταλόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ξυπνώντας... μνήμες από τον καυγά με τον ντάντε Έξουμ και προκαλώντας την αντίδραση των φίλων της Penya.

Τέλος, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους τη συμπεριφορά στις εγκαταστάσεις μας και σε όποιο γήπεδο αγωνίζονται οι ομάδες μας», αναφέρει η ανακοίνωση.