Η Μπαρτσελόνα έδωσε τη δική της απάντηση σε Σκαριόλο και… Βεζένκοφ για το καλύτερο «4άρι» στην Ευρώπη
i

Μίροτιτς σε φάση με τον Βεζένκοφ/©intime

Η Μπαρτσελόνα έδωσε τη δική της απάντηση σε Σκαριόλο και… Βεζένκοφ για το καλύτερο «4άρι» στην Ευρώπη

Sportal newsroom 14:23 - 15.12.2022

Όλα τα παρακολουθεί η Μπαρτσελόνα και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, για αυτό φρόντισε να δώσει την απάντησή της για το ποιος είναι ο καλύτερος φόργουορντ στην Ευρώπη.

Μίνι διαμάχη έχει ξεσπάσει στα ενδότερα της Euroleague για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, αφού οι εμφανίσεις του Σάσα Βεζένκοφ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει πολλούς, ακόμα και προπονητές, να τον χαρακτηρίσουν ως τον κορυφαίο πάουερ-φόργουορντ στην Ευρώπη.

Ο πιο πρόσφατος που εξέφρασε αυτή την άποψη ήταν ο Σέρτζιο Σκαριόλο, που βίωσε μία από πιο βαριές ήττες της καριέρας του στο ΣΕΦ από τον πάγκο της Βίρτους Μπολόνια, σε ένα ματς που ο Βούλγαρος διεθνής πραγματοποίησε ακόμα μία απολαυστική εμφάνιση.

Ο Ιτελός τεχνικός τον χαρακτήρισε ως το «κορυφαίο 4άρι» στην Ευρώπη, δήλωση που δεν πέρασε απαρατήρητη από την Μπαρτσελόνα, η οποία από εκείνη τη μέρα πραγματοποιεί τον δικό της διαδικτυακό αγώνα για να τονίσει ότι ο καλύτερος πάουερ-φόργουορντ είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, που πρόσφατα επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι Καταλανοί μετά τη νίκη τους επί της Μονακό, στην οποία ο διεθνής με την εθνική Ισπανίας, είχε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ προχώρησαν σε ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος φόργουορντ στην Ευρώπη, χωρίς μάλιστα να δέχονται άλλη κουβέντα.

Κι επειδή η μία φορά δεν ήταν μάλλον αρκετή, σήμερα το πρωί οι Καταλανοί προχώρησαν σε νέα ανάρτηση στην οποία είναι ο Μίροτιτς και η λεζάντα λέει: «Καλημέρα από το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη».