Η επική αντίδραση του Μπαρτζώκα στο τελευταίο τάιμ άουτ - Γιατί δε μίλησε καθόλου στους παίκτες του

Η επική αντίδραση του Μπαρτζώκα στο τελευταίο τάιμ άουτ - Γιατί δε μίλησε καθόλου στους παίκτες του

Sportal newsroom 00:10 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 27.04.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μη μιλήσει καθόλου στους παίκτες του στο τελευταίο τάιμ άουτ και είχε... λόγους γι' αυτό.

Ο Ολυμπιακός έχασε στο Game 2 στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 77-69, με τους Καταλανούς να κάνουν το 1-1 στη σειρά. Μια σειρά που μεταφέρεται πλέον στο Στάδιος Ειρήνης και Φιλίας. Με τους ερυθρόλευκους να έχουν δικό τους πλέον το πλεονέκτημα έδρας πλέον και να είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός έφυγε από το Game 2 πάντως με παράπονα για τη διαιτησία. Υπήρξαν στιγμές στο παιχνίδι που οι διαιτητές αδίκησαν τους ερυθρόλευκους και μάλιστα τους τιμώρησαν δύο φορές με τεχνική ποινή.

Η μία από τις δύο τεχνικές ποινές ήταν προς το φινάλε του αγώνα, σε μια στιγμή που ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Και κάπως έτσι έφερε και την αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Συγκλόνισε το παιδάκι που έκλαιγε: Σκούπιζε τα δάκρυα με το κασκόλ του Ολυμπιακού (pic)
EUROLEAGUE

00:11 - 27.04.2024

Συγκλόνισε το παιδάκι που έκλαιγε: Σκούπιζε τα δάκρυα με το κασκόλ του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με σκορ 69-77 σε ένα παιχνίδι με δυνατές στιγμές και έντονες συγκινήσεις. Η σειρά πλέον είναι στο 1-1 και μεταφέρεται στο Φάληρο. Μέσα στην ένταση του αγώνα, ένας πιτσιρικάς δεν άντεξε τη συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα.

Αυτή τη φορά ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν εξερράγη, ούτε πήγε να διαμαρτυρηθεί. Αλλά έμεινε... σαστισμένος να τους κοιτάζει. Ενώ υπήρχε τάιμ άουτ, ο Μπαρτζώκας δε μίλησε καθόλου στους παίκτες του και καθόταν μπροστά από τον πάγκο με το βλέμμα κολλημένο προς τη μεριά των διαιτητών.

Ήταν ένας τρόπος για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς τους διαιτητές και τον τρόπο με τον οποίο σφύριζαν