Αυτή ήταν η δήλωση του Μπαρτζώκα που εξόργισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Άνθρωποι που δρουν στο παρασκήνιο»

Αυτή ήταν η δήλωση του Μπαρτζώκα που εξόργισε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Άνθρωποι που δρουν στο παρασκήνιο»

Sportal newsroom 21:45 - 18.04.2024

Ποια ήταν περσινή δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην οποία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω story στο instagram.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για τον τρίτο γύρο της Basket League. Ο αγώνας της Δευτέρας (15/4) σήκωσε πολλή σκόνη με εκατέρωθεν ανακοινώσεις.

Μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για επιθέσεις που δέχεται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. «Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας. Η δική μου δουλειά δεν είναι αυτή. Δεν έχω κάτι με τον Εργκίν (Αταμάν), που με την ευκαιρία θέλω να συλλυπηθώ για την απώλεια του πατέρα του. Ο αντίπαλος πρόεδρος μού επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες. Δεν είναι δική μου δουλειά να το αντιμετωπίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η αναφορά του προπονητή του Ολυμπιακού έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ σημείωσε μέσω story στο Instagram «δηλαδή είσαι και ψευτάκος από πάνω, έτσι; Πέρα από όλα τα υπόλοιπα. Εγώ ασχολήθηκα μαζί σου; Για ποιους σκοτεινούς ανθρώπους που λειτουργούν υπόγεια μιλούσες πέρυσι; Εγώ μια ζωή έλεγα για εσένα τα καλύτερα λόγια, για τη δουλειά σου τουλάχιστον.

Κι εσύ με έπιασες στο στόμα σου μιλώντας για σκοτεινούς ανθρώπους που λειτουργούν υπόγεια. Εννοώντας εμένα. Εγώ ποτέ δεν έχω ξεκινήσει, απλά όταν ξεκινάνε, ξέρω να απαντάω καλά».

Η δήλωση για την οποία μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 75-52 στο Game 3 και ο προπονητής των Πειραιωτών στη συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο και «κουνάνε το δάχτυλο» στον Έλληνα προπονητή περί ηθικής.

Απάντησε ο Μπαρτζώκας: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου επιτίθεται με κάθε τρόπο εδώ και μήνες – Μάλλον θέλει να φύγω, γιατί κάτι κάνω καλά»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:29 - 18.04.2024

Απάντησε ο Μπαρτζώκας: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου επιτίθεται με κάθε τρόπο εδώ και μήνες – Μάλλον θέλει να φύγω, γιατί κάτι κάνω καλά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για την επίθεση που δέχεται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

«Δεν θέλω να είμαι στο προσκήνιο, το ξέρετε, για κάποιο λόγο είμαι ο κύριος στόχος της αντίπαλης προπαγάνδας, μου γίνονται μαθήματα ηθικής από ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο. Μου κουνάνε το δάχτυλο, το σέβομαι, ο καθένας κάνει μία δουλειά για να ζήσει την οικογένειά του. Υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτό, έχω πολλούς φίλους Παναθηναϊκούς, παιδικούς μου φίλους, εκείνων η γνώμη με νοιάζει, εκείνοι ξέρουν ότι δεν είμαι αλαζόνας. Έτσι με χαρακτηρίζουν, ενώ εγώ απλώς χρησιμοποίησα δηλώσεις των αντιπάλων μου. Αυτοί οι άνθρωποι που μου κουνούν το δάχτυλο, έχουν αποδομήσει τους προπονητές τους. Ράντονιτς και Πεδουλάκης έχουν αξιοσέβαστη πορεία. Το είπα ότι θα είναι πολύ δύσκολη η σειρά», σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκας στο 23:05