Μπαρτζώκας: «Είμαι ευχαριστημένος από την άμυνά μας»
i

Γιώργος Μπαρτζώκας / © Intime

Μπαρτζώκας: «Είμαι ευχαριστημένος από την άμυνά μας»

Sportal newsroom 15:54 - 11.01.2023

Η ήττα στο Μονακό δημιούργησε μία μικρή δόση απογοήτευσης, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν το δεύτερο ευρωπαϊκό ματς της εβδομάδας, είχε να θυμηθεί και κάποια θετικά στοιχεία που προέκυψαν από αυτήν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά την απογοήτευση που δημιούργησε η ήττα στο Μονακό δεν έκρυψε πως «από το αμυντικό πλάνο και γενικά το πως θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος, όσο κι αν μας στενοχωρεί η ήττα». 

Η ζωή συνεχίζεται λοιπόν και από τη μία «πάντα πρέπει να αναλύσεις τι έχει συμβεί», από την άλλη «δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πάμε στη Μπολόνια για το δεύτερη ματς της Euroleague την τρέχουσα εβδομάδα», ενημέρωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας.  

Όσον αφορά στο ματς με τη Μονακό «γενικά είχαμε καλή συγκέντρωση όσον αφορά στο αμυντικό μας πλάνο. Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες, που ήταν κόντρα σε εμάς, έκριναν το παιχνίδι. Κάποιες χαμένες βολές και χαμένα λέι απ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στην ουσία το παιχνίδι κρίθηκε σε μία φάση. Όμως, η φόρμα των παικτών και το πόσο καλά σουτάρουν τη μία μέρα είναι ζήτημα συγκυριών πολλές φορές». 

Τώρα προσπαθεί να εστιάσει στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/1) κόντρα στη Βίρτους εκεί «όπου θεωρώ πως οι αντίπαλοί μας θα παίξουν στα όριά τους για να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους. Διεκδικούν την 8άδα και εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλύτερο επιθετικά παιχνίδι από χθες και ένα εξίσου καλό αμυντικά, αν θέλουμε να κερδίσουμε».