Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να πιεστούμε για να κερδίσουμε εύκολα»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να πιεστούμε για να κερδίσουμε εύκολα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:12 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 14.05.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ένταση με την οποία μπήκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να ανεβάσει ρυθμό για να κερδίσει στο δεύτερο μέρος.

Παρά την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα σημεία που έκαναν καλά οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στην σκληράδα στο αμυντικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον ΠΑΟΚ και πάει στο Κάουνας για το Ευρωπαϊκό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:07 - 13.05.2023

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον ΠΑΟΚ και πάει στο Κάουνας για το Ευρωπαϊκό!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 83-65 και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών, με τους Ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται πλέον για το Final 4 του Κάουνας, εκεί όπου ο κόσμος τους ζητά τον τίτλο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προφανώς ο στόχος που έχουμε μπροστά μας είναι τόσο σημαντικός. Ο ΠΑΟΚ σούταρε 11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο πκααι δεν βάλαμε τα χέρια μας στη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Έπρεπε να πιεστούμε για να κερδίσουμε εύκολα. Βρήκαν αρκετές ευκαιρίες. Ήμασταν πιο σκληροί στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε.

Από σεβασμό στον ΠΑΟΚ θα θέλαμε να πούμε ότι πάμε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ πολύ σοβαρά. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο. Το θέμα είναι να βρεθείς στο Final 4.

Ο Σλούκας είχε μια ενόχληση. Γενικά μοιράστηκε ο χρόνος. Είχαμε έλλειμα ενέργειας. Τα 5 παιχνίδια με τη Φενέρ ήταν σε μεγάλη ένταση. Είχαμε ένα άδειασμα που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο».

Tags: