Μπαρτζώκας: «Ευτυχώς δεν είχαμε απώλειες, θα έχουμε και χρόνο να ξεκουραστούμε πριν την Εφές»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

GLOMEX

Μπαρτζώκας: «Ευτυχώς δεν είχαμε απώλειες, θα έχουμε και χρόνο να ξεκουραστούμε πριν την Εφές»

Νίκος Καλαμπάκας 19:11 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 22.10.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τη νίκη της ομάδας του στη Ρόδο επί του Κολοσσού με σκορ 102-59.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα ευχάριστο απόγευμα στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, εκεί όπου επικράτησε εύκολα με σκορ 102 -59. Μετά τον αγώνα ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, στάθηκε στο γεγονός ότι ο χρόνος των παικτών ήταν μοιρασμένο και δεν υπήρξαν απώλειες, ενώ για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, κόντρα στην Εφές την Πέμπτη 26/10, τόνισε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες σε αυτό το επίπεδο αλλά η ομάδα του θα έχει χρόνο για ξεκούραση.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

Για το παιχνίδι:

«Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση, είχαμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε τον χρόνο σε όλα τα παιδιά και να μην τα φορτώσουμε αφού έχουμε παίξει 4 αγώνες σε λίγες μέρες. Είμαστε ευχαριστημένοι που τελειώσαμε το ματς χωρίς απώλειες και το γεγονός ότι κερδίσαμε άνετα χωρίς να σπαταλήσουμε πολλές δυνάμεις ήταν καλό για εμάς».

Για την Euroleague:

«Παίζουμε με την Εφές και ξέρετε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Τουλάχιστον θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε».