Μπαρτζώκας: «Για κάποια πράγματα δεν θα μιλήσω, γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ»
i

Μπαρτζώκας / © Intime

Μπαρτζώκας: «Για κάποια πράγματα δεν θα μιλήσω, γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:07 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 23.12.2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα και άφησε υπονοούμενα για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε καλύτερη δουλειά στην άμυνα από την ομάδα του, ενώ άφησε και υπονοούμενα για την διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ και την ήττα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια τον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, αλλά και πολύ περίεργος. Είχαμε 26 ασίστ, δέκα κλεψίματα και μόλις επτά λάθη. Εκείνοι είχαν 16 λάθη. Και χάσαμε. Οπότε είναι περίεργο, αλλά τέλος πάντων. Εμείς θα αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο αμυντικά. Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ. Όσον αφορά την τελευταία επίθεση, παίξαμε ένα συγκεκριμένο play, σε αυτή την επίθεση είχαμε χειριστή τον Σλούκα, στο σκριν στη μπάλα τον Μπλακ και στο μπακ σκριν τον Βεζένκοβ, με δύο σουτέρ στις γωνίες, τον Λαρεντζάκη και τον Παπανικολάου. Πήραμε ένα pullup με τον Σλούκα, αν το είχαμε βάλει θα είχαμε κερδίσει. Τα σουτ που μπαίνουν ή δεν μπαίνουν, είναι μέρος του παιχνιδιού».