Μπαρτζώκας: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα, έχουμε όμως να βελτιώσουμε πολλά» (vid)
i

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας / © Intime

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα, έχουμε όμως να βελτιώσουμε πολλά» (vid)

Sportal newsroom 18:01 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 11.12.2022

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε με σκορ 68-88 έχοντας... σβήσει τις μηχανές στην τελευταία περίοδο.

Μετά τον αγώνα ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε ότι οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι, ωστόσο έχουν ακόμα πολλά να βελτιώσουν.

Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους διαβολοβδομάδα και έκαναν συντήρηση δυνάμεων στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή τους:

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε 30 πόντους παρότι 7-8 λεπτά σταματήσαμε να παίζουμε. Πλέον έχουμε να κοιτάξουμε τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ σε αυτήν την ατμόσφαιρα, ελέγξαμε το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς του Ολυμπιακού στάθηκε στην ωραία ατμόσφαιρα της Πυλαίας και στα προβλήματα των Ουόκαπ και ΜακΚίσικ:

«Θα ήθελα να χαιρετήσω την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε σήμερα, είχα χρόνια να το δω και ανεξάρτητα από το ότι μας πίεσε, το ελληνικό μπάσκετ το χρειάζεται αυτό. Ελέγξαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε, στο τελευταίο δεκάλεπτο σταματήσαμε κάπως αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που είδαμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια του. Ο Μπολομπόι και ο Κάνααν έχουν ένα επίπεδο, είναι σημαντικό να παίζουν και τους έχουμε εμπιστοσύνη. Ο Ουοκαπ είχε ένα σφίξιμο στη μέση πριν το ματς, το ίδιο και ο ΜακΚισικ και γι αυτό έπρεπε να προφυλαχθούν. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση τους μέσα στη βδομάδα και θα δούμε τι θα γίνει».