Μπαρτζώκας: «Ο Σίκμα μας έδωσε 11 σημαντικά λεπτά - Χάσαμε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Ο Σίκμα μας έδωσε 11 σημαντικά λεπτά - Χάσαμε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:22 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 15.11.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι και στάθηκε στην εμφάνιση του Λουκ Σίκμα.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Μακάμπι με 79-74 εκτός έδρας, επιστρέφοντας στις επιτυχίες, όμως τα προβλήματα δεν έλειψαν, με τον Γκος να τραυματίζεται. Παρόλα αυτά, ο Λουκ Σίκμα επέστρεψε στη δράση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στην επιστροφή του Αμερικανού στο πλαίσιο των δηλώσεών του. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε τη σημαντικότητα του διπλού στο Βελιγράδι επί της Μακάμπι και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Σίκμα, τονίζοντας πως έδωσε 11 πολύτιμα λεπτά στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, έχουμε πολύ ‘κοντό’ ροτέισον λόγω των τραυματισμών μας, οπότε η προετοιμασία μας για τα παιχνίδια είναι προβληματική. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χάσαμε τον Γκος λόγω τραυματισμού και τον Πίτερς (φάουλ), οπότε το ροτέισόν μας περιορίστηκε ακόμη περισσότερο. Ήμασταν, όμως, τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα. Μας έδωσε έντεκα λεπτά σημαντικά σε αυτή την αναμέτρηση και ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική. Είναι πάντα περίεργο το ματς όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους και αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Είχαμε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, παρότι χάσαμε όλες τις διεκδικούμενες μπάλες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Μακάμπι».

Sportal Euroleague Show: H «ατσάλινη» άμυνα, οι βιονικοί Ουόκαπ - Φαλ, η αγωνία για Γκος και ο κομβικός Σίκμα
SPORTAL ORIGINALS

23:10 - 14.11.2023

Sportal Euroleague Show: H «ατσάλινη» άμυνα, οι βιονικοί Ουόκαπ - Φαλ, η αγωνία για Γκος και ο κομβικός Σίκμα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 79-74 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η εκπομπή Sportal Euroleague Show μετέφερε με όλο το ρεπορτάζ από την Aleksandar Nikolic Hal, μαζί και την δράση αλλά και τα επίσημα highlights από όλα τα παιχνίδια της Τρίτης. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο Νίκος Χατζής.

🔴Μακάμπι - Ολυμπιακός 74-79: Sportal Euroleague Show - Νίκη καρδιάς των «ερυθρολεύκων» στο Βελιγράδι