Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όλοι μας ζητούσαν την Euroleague, δεν τους πήγαινε το μυαλό το πόσο σημαντικό ήταν να φτάσουμε στο Final 4»

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όλοι μας ζητούσαν την Euroleague, δεν τους πήγαινε το μυαλό το πόσο σημαντικό ήταν να φτάσουμε στο Final 4»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:27 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 17.06.2023

Για τη δυσκολία της φετινής σεζόν μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του Sportal, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το ΣΕΦ πλέον θα ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23, με τις χιλιάδες κόσμου να επισκέπτονται τις κερκίδες του ΣΕΦ για τη φιέστα της ομάδας. Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο γεγονός ότι το γήπεδο του Φαλήρου θα ανήκει στην Πειραϊκή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Sportal o Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το αν ήταν η φετινή σεζόν πιο δύσκολη από την περσινή;

«Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Ξεκινάει από τις προσδοκίες που εσύ βάζεις και τις φιλοδοξίες που εσύ έχεις για τον εαυτό σου, αλλά βεβαίως υπάρχει και το βάρος της φανέλας. Όλοι μας ζητάγανε μέσα στη χρονιά να πάρουμε την Ευρωλίγκα. Δεν τους πήγαινε το μυαλό ότι το να φτάσουμε στο Final 4 ή στα playoffs, είναι ήδη σημαντικό επίτευγμα με τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οπότε κάθε χρόνο γίνεται πιο δύσκολη (σ.σ. η χρονιά) και του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Όμως είμαστε εδώ για τα δύσκολα».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα έχει το δικό του γήπεδο

«Καταρχήν η θέση του είναι δίπλα στο “Καραϊσκάκης”. Το να γίνεται ένα «Ολυμπιακό» Σαββατοκύριακο ας πούμε μου φαίνεται φανταστικό. Το ίδιο επιδιώκει και η Μπάγερν Μονάχου. Να είναι δίπλα το γήπεδο ποδοσφαίρου με αυτό του μπάσκετ ώστε να απολαμβάνεις και τα δύο. Αν μπορούν οι υπηρεσίες σε ένα φανταστικό αλλά αρχαίο γήπεδο να είναι πιο καλές, είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα πιστεύω μπορεί να το ανακαινίσει και να το αναμορφώσει»