Μπέικον και Παπαγιάννης μας βάζουν σε ρυθμούς ντέρμπι!
i

Παπαγιάννης & Μπέικον / © Intime

Μπέικον και Παπαγιάννης μας βάζουν σε ρυθμούς ντέρμπι!

Sportal newsroom 16:07 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 04.12.2022

Ο Ντουέιν Μπέικον και ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησαν για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και μας έβαλαν έτσι σε... ρυθμούς ντέρμπι!

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο παίκτης που έχει αλλάξει άρδην την εικόνα του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. 

Τώρα, με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό να είναι προ των πυλών, ο Αμερικανός μίλησε για τα όσα περιμένει να ζήσει στο ΣΕΦ (5/12), τονίζοντας παράλληλα και την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα. 

«Δεν ξέρω τι να περιμένετε. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος να παίξω, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός έχει μία καλή ομάδα, αλλά νιώθω ότι και εμείς έχουμε μία καλή ομάδα», ανέφερε στο Eurohoops και πρόσθεσε: 

«Θα είναι μία μάχη. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μετράει είναι να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε έξυπνα και σωστά, να παίξουμε καλή άμυνα. Θα είναι μία μεγάλη μάχη». 

Για το ντέρμπι μίλησε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο συνέντευξής του στο BasketNews, να δηλώνει ότι: «Είναι πολύ ωραίο που έχουμε αρχίσει να χτίζουμε ένα νικηφόρο σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από την περσινή σεζόν. Και σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Δεν έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη».