Μπελόσεβιτς, Πέρεζ και Ντιφαλά στο ΣΕΦ

Φαλ και Παπαγιάννης

i

©Intime

Μπελόσεβιτς, Πέρεζ και Ντιφαλά στο ΣΕΦ

Sportal newsroom 19:41 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 30.03.2023

Οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ίλια Μπελόσεβιτς, Εμίλιο Πέρεζ και Μεντί Ντιφαλά θα είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 32η αγωνιστική της Euroleague. 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους Πειραιώτες που έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs και το πλεονέκτημα έδρας, στοχεύουν πλέον στην πρώτη θέση της διοργάνωσης. 

Ο Νίκος Παππάς έρχεται στο Sportal: Η ατάκα «φωτιά» για τον Γιαννακόπουλο, το πρωτάθλημα του Ιβάν, ο Μπαρτζώκας και η «Original»
SPORTAL ORIGINALS

16:08 - 30.03.2023

Ο Νίκος Παππάς έρχεται στο Sportal: Η ατάκα «φωτιά» για τον Γιαννακόπουλο, το πρωτάθλημα του Ιβάν, ο Μπαρτζώκας και η «Original»

Ο Νίκος Παππάς βολτάρει με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Μπουτς σε μια απολαυστική συνέντευξη που αφορά τα πάντα. Ο παρεξηγημένος Γιαννακόπουλος, η μάχη για το πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου, το μπάσκετ του Ολυμπιακού και οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί από το top 8 καθώς βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης και θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ για την τιμή των όπλων. Κίνητρο για τους πράσινους είναι να σπάσουν το σερί των 12 συνεχόμενων νικών του Ολυμπιακού. 

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Μπαρτζώκα ισοβαθμούν στην κορυφή με την Ρεάλ Μαδρίτης και όπως σας γράψαμε παραπάνω έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας.