Μπετσίροβιτς και Παναθηναϊκός συναντήθηκαν στην Αθήνα
i

Σάνι Μπετσίροβιτς / © Intime

Μπετσίροβιτς και Παναθηναϊκός συναντήθηκαν στην Αθήνα

Πάρης Τσελεπίδης • 15:25 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Σάνι Μπετσίροβιτς και Παναθηναϊκός συναντήθηκαν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, η οποία θα βγάλει και τις δύο πλευρές κερδισμένες! 

Ο GM της Τσεντεβίτα Ολίμπια είχε συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, στην οποία το κεντρικό θέμα  ήταν η πιθανότητα συνεργασίας με την ομάδα της Σλοβενία, ώστε να είναι ένας πιθανός προορισμός για παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια να σημειώσουμε πως αποτέλεσε και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Άντριου Άντριους, με τον Αμερικανό όμως να μην επιλέγει τους Σλοβένους για να συνεχίσει την καριέρα του και παρέμεινε στην Αθήνα. 

Μία εικόνα του Μπέικον, μία εξήγηση για τον Παναθηναϊκό
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

18:10 - 02.02.2023

Μία εικόνα του Μπέικον, μία εξήγηση για τον Παναθηναϊκό

Η έκφραση στο πρόσωπο του Ντουέιν Μπέικον πριν πάει στα αποδυτήρια του «Wizink Center» φανέρωσε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται το πως νιώθει πλέον ο Παναθηναϊκός ολόκληρος, ειδικά μακριά από το ΟΑΚΑ. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, ο οποίος βρήκε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, μέσα από την οποία θα μπορέσουν πιθανώς στο μέλλον να αναπτυχθούν Έλληνες παίκτες, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, εμπειρίες από το εξωτερικό αλλά και από διεθνείς διοργανώσεις.

Εάν όλα κυλήσουν όπως θέλουν οι δυο πλευρές, η συνεργασία μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και πολυποίκιλα, όμως για την ώρα αυτή είναι μια πολύ καλή αρχή. 

Tags: