Μπήκαν μόνοι τους στο «ψυγείο» Κάρδαρης-Ζαχαρής για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας!

Μπήκαν μόνοι τους στο «ψυγείο» Κάρδαρης-Ζαχαρής για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας!

Sportal newsroom 20:18 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 24.04.2023

Να αντικατασταθούν από τα προσεχή παιχνίδια που έχουν οριστεί ζήτησαν ο Τάσος Κάρδαρης και ο Δημήτρης Ζαχαρής και η ΚΕΔ το αποδέχθηκε

Να μπουν μόνοι τους στο... ψυγείο αποφάσισαν ο Τάσος Κάρδαρης και ο Δημήτρης Ζαχαρής! Έπειτα από το σάλο που προκάλεσε το παιχνίδι στο Κόσοβο ανάμεσα στην Πρίστινα και την Τρέπτσα, για το οποίο αντικαταστάθηκαν οι δυο Έλληνες διαιτητές της αναμέτρησης το θέμα της έρευνας είναι σε εξέλιξη.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία του Κοσόβου, από τη πρώτη στιγμή συνεργάζονται προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Οι δύο Έλληνες διαιτητές προασπιζόμενοι την ακεραιότητά τους και την καθαρότητα τους παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και αποδείξεις για τη διαλεύκανση των καταγγελιών.

Παρά τη σημερινή (24/4) δήλωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας του Κοσόβου, η οποία και πραγματοποιεί την έρευνα, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εμπλοκή των δύο διαιτητών σε κάτι επιλήψιμο οι ίδιοι οι διαιτητές για να προστατέψουν τόσο το όνομα τους όσο και το κύρος της Ελληνικής διαιτησίας και λόγω της ψυχολογικής φόρτισης των τελευταίων ημερών ζήτησαν να αντικατασταθούν από τους προσεχείς αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος που έχουν ορισθεί.

Αίτημα που έγινε κατανοητό από τη ΚΕΔ και το αποδέχθηκε, με συνέπεια να αλλαχθεί ο μεν Κάρδαρης από τον δεύτερο αγώνα των playoffs ανάμεσα στον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ, ο δε Ζαχαρής από την δεύτερη αναμέτρηση ΑΕΚ-Περιστέρι στα Άνω Λιόσια.