«Μπουρλότο» στην Basket League: Η διαφωνία Προμηθέα - ΑΕΚ που απειλεί να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα!
i

©InTime

«Μπουρλότο» στην Basket League: Η διαφωνία Προμηθέα - ΑΕΚ που απειλεί να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα!

Sportal newsroom 00:13 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 27.03.2023

Προμηθέας και ΑΕΚ δεν συμφωνούν στην ημερομηνία διεξαγωγής του μεταξύ τους αναβληθέντα αγώνα. Εξετάζεται ακόμη και η αναβολή της αγωνιστικής με απρόβλεπτες συνέπειες... Την λύση θα πρέπει να δώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος τη Δευτέρα (27/3) στη συνεδρίαση της.

Στον «αέρα» βρίσκεται το αναβληθλέν παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ, καθώς οι δυο ομάδες πλέον δεν συμφωνούν και τη λύση θα πρέπει να δώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα (27/3) το πρωΐ!

Ξανθόπουλος στο Sportal: «Πήγαμε πιο δυνατά στη μπάλα, το θέλαμε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:30 - 26.03.2023

Ξανθόπουλος στο Sportal: «Πήγαμε πιο δυνατά στη μπάλα, το θέλαμε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal για τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, το κλειδί της επικράτησης των «κιτρινόμαυρων» αλλά και τις άστοχες προσπάθειες των Γριγκόνις και Μπέικον στο φινάλε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportal όταν ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλλε το παιχνίδι των δυο ομάδων, αυτό έγινε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου. Γι’ αυτό άλλωστε και συναίνεσε στην αναβολή η ΑΕΚ.

Τώρα ο Προμηθέας δεν φαίνεται πρόθυμος να γίνει εκείνη την ημέρα η αναμέτρηση (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τραυματίστηκε ο Τζορτζ Κόντιτ στον αγώνα με τον Απόλλωνα) και αντιπροτείνει την 7η Απριλίου. Αυτό όμως είναι λογικό να μην το δέχονται με τίποτε στην ΑΕΚ, καθώς θα πρέπει στη συνέχεια 9 Απριλίου να παίξει η «Ένωση» με τον Ολυμπιακό και στις 12 Απριλίου με τη Χάποελ στα Άνω Λιόσια για το Basketball Champions League.

Είναι προφανές πλέον πως η Επιτροπή Πρωταθλήματος τη Δευτέρα (27/3) θα έχει πολύ δουλειά, καθώς από τη στιγμή που δεν δέχεται η ΑΕΚ, το εναλλακτικό σενάριο που υπάρχει είναι ανέφικτο και συναντά την αντίδραση πολλών ομάδων.

Και ποιο είναι αυτό; Η μετάθεση ολόκληρης της (τελευταίας) αγωνιστικής για μετά το Πάσχα, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει οι ομάδες να κρατήσουν περισσότερο καιρό τους παίκτες στην Ελλάδα και να πληρώσουν περισσότερα χρήματα.