«Να τσεκάρετε πριν ρωτήσετε»: Ο Μεσίνα έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο (vid)

«Να τσεκάρετε πριν ρωτήσετε»: Ο Μεσίνα έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:19 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 27.11.2023

Ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα μετά την εντός έδρας ήττα της Μιλάνο από την Πιστόια για το ιταλικό πρωτάθλημα και αφού είχε «εξαφανιστεί» πρώτα μία διαφορά 16 πόντων, ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν πήρε τάιμ άουτ. Και απάντησε με πολλά νεύρα και αυστηρό ύφος...

Οι αποτυχίες εμφανίζονται με μεγάλη συχνότητα στο πρόγραμμα της Μιλάνο και αυτές έχουν επηρεάσει σε έντονο βαθμό το νευρικό σύστημα του Ετόρε Μεσίνα. Ο Ιταλός τεχνικός αρκετές φορές την τρέχουσα περίοδο και ειδικά τις τελευταίες μέρες, έχει αναφερθεί με αυστηρά λόγια και προς τους παίκτες (με επίκεντρο τον Κέβιν Πάνγκος) και για την συνολική συμπεριφορά της ομάδας του. Για πράγματα που έπρεπε να συμβαίνουν, αλλά τελικά αγνοούνται. 

Η EuroLeague είναι ένας δύσκολος πήχης για την Μιλάνο, μόνο που και στην ιταλική λίγκα τα... ανάποδα αποτελέσματα δεν είναι εξαίρεση, αλλά τείνουν να γίνουν ο κανόνας. Μετά την εντός έδρας αποτυχία (τέταρτη στη σεζόν) κόντρα στην Πιστόια για την ένατη αγωνιστική της Lega A, ο Μεσίνα ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για ποιο λόγο δεν πήρε τάιμ άουτ όταν είδε η διαφορά των 16 πόντων να εξανεμίζεται. Τότε ήταν που το μυαλό του πήρε... ανάποδες στροφές. 

To Βελιγράδι γίνεται η... Μέκκα της EuroLeague - Τέσσερις αγώνες στην ίδια πόλη μέσα σε τέσσερις μέρες
EUROLEAGUE

11:33 - 27.11.2023

To Βελιγράδι γίνεται η... Μέκκα της EuroLeague - Τέσσερις αγώνες στην ίδια πόλη μέσα σε τέσσερις μέρες

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι την 1η του Δεκέμβρη στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες της EuroLeague. Δύο στην Aleksandar Nikolić Hall με γηπεδούχο την Μακάμπι Τελ Αβίβ και άλλοι δύο στην Stark Arena. Το ματς της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό και του Ερυθρού Αστέρα με την Αναντολού Εφές.

«Είχα ήδη πάρει δύο τάιμ άουτ στο τρίτο δεκάλεπτο, αν θυμάστε», είπε με ύφος αυστηρό και μάλλον βρίζοντας από μέσα του. Προσπαθούσε να κρατηθεί και... κρατήθηκε, αφού κατέληξε λέγοντας πως «καλό θα ήταν να τσεκάρετε κάποια πράγματα πριν ρωτήσετε. Αν δεν ξέρετε, μη ρωτάτε! Είναι εύκολο να μιλάτε κατόπιν εορτής», κατέληξε και λίγο αργότερα αποχώρησε το ηττημένος και εκνευρισμένος.