Νοκ άουτ ενόψει ημιτελικού ο Γκος - Αυτή είναι η διάγνωσή για τον τραυματισμό του

Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος

Νοκ άουτ ενόψει ημιτελικού ο Γκος - Αυτή είναι η διάγνωσή για τον τραυματισμό του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:02 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 16.02.2024

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Σαββάτου (17/2), με τον Αμερικανό να «τρέχει» για να προλάβει τον τελικό!

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος ήταν ο μεγάλος άτυχος του προημιτελικού του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως στο ματς με τον νικητή του Προμηθέας - Πανιώνιος θα μείνει εκτός. 

Ο Αμερικανός, μετά την μαγνητική που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει μυϊκό σπασμό οπισθιών μηριαίων αριστερά.

Έτσι, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος δεν θα παίξει στην αυριανή αναμέτρηση με τον νικητή του Προμηθέας - Πανιώνιος, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Μπραζντέικις, Κάνααν. Ράιτ, Πίτερς, Πετρούσεφ και Φαλ

Πλέον, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος «γκαζώνει» ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, εάν φυσικά ο Ολυμπιακός ξεπεράσει τον αντίπαλο που θα έχει στα ημιτελικά. 

Υπέταξε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός αλλά αγωνιά για τον Γκος
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:59 - 16.02.2024

Υπέταξε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός αλλά αγωνιά για τον Γκος

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Περιστερίου και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, επικρατώντας της ομάδας των Δυτικών Προαστίων με 87-68. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα είναι ο νικητής του Προμηθέας - Πανιώνιος, αλλά και την κατάσταση του Γκος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.