Σοκ: Ο Νάναλι της Παρτίζαν γρονθοκόπησε αντίπαλό του από τον Ερυθρό Αστέρα πριν από την προπόνηση των δύο ομάδων (Σκληρές εικόνες)

Σοκ: Ο Νάναλι της Παρτίζαν γρονθοκόπησε αντίπαλό του από τον Ερυθρό Αστέρα πριν από την προπόνηση των δύο ομάδων (Σκληρές εικόνες)

Νίκος Καλαμπάκας 17:06 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Μεγάλη ένταση επικρατεί στη Σερβία, λίγες ώρες πριν τον τρίτο τελικό της ABA Liga ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν. Ο Νάναλι επιτέθηκε στον Λαζάρεβιτς και τον έθεσε εκτός αγώνα. Στην αστυνομία για κατάθεση οι δύο παίκτες.

Απίστευτο περιστατικό στη Σερβία λίγες ώρες ώρες πριν τον τρίτο τελικό της ABA league. Στην πρωινή προπόνηση των δύο ομάδων στο γήπεδο της αναμέτρησης, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ του Τζέιμς Νάναλι και του Στέφαν Λαζάρεβιτς και όλα έληξαν με τον Αμερικανό να χτυπά άσχημα τον παίκτη του Αστέρα.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στην αστυνομία για να δώσουν τις καταθέσεις τους. Πρώτος το έκανε ο Λαζάρεβιτς που δεν θα είναι στην αποστολή για το τρίτο ματς, ενώ ακολούθησε ο Νάναλι.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία παρακάτω ο Λαζάρεβιτς χρειάζεται ράμματα για να επουλώσει την πληγή από τα χτυπήματα.

Ο Ερυθρός Αστέρας σε ανακοίνωσή του ζητάει τον αποκλεισμό του Νάναλι από τον αγώνα. Μάλιστα ζητάει τη συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας προκειμένου ο Νάναλι να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Πως ξεκίνησαν όλα

Στο δεύτερο ματς της σειράς κι ενώ ο αγώνας είχε κριθεί, ο Νάναλι έπιασε τον Λαζάρεβιτς από το λαιμό σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

Ο παίκτης του Αστέρα το πρωί της Κυριακής πήγε να ζητήσει από τον αντίπαλό του τον λόγο, ωστόσο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους ώστε να τους χωρίσουν.

Τελικά ο Νάναλι κατάφερε κάποια καλά χτυπήματα στον Σέρβο, με αποτέλεσμα να τον θέσει νοκ άουτ από τον αποψινό αγώνα.