Ο Ουεμπανιαμά την... πάτησε! Δέχτηκε τάπα από 20 πόντους κοντύτερο αντίπαλο (vid)

Ο Ουεμπανιαμά την... πάτησε! Δέχτηκε τάπα από 20 πόντους κοντύτερο αντίπαλο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:45 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 07.11.2023

Ο Αϊζέια Τζάκσον με μπόι στα 205 εκατοστά τόλμησε να σταματήσει το κάρφωμα του Βικτόρ Ουεμπανιαμά (2,24 μέτρα) και για την τόλμη του αυτή επιβραβεύθηκε. Ο 22χρονος σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς «έσβησε τα φώτα» στον 19χρονο Γάλλο και Νο 1 του Draft σε ένα στιγμιότυπο που δύσκολα θα επαναληφθεί...

Μόνο και μόνο με το παρουσιαστικό του κάθε φορά που εμφανίζεται... οπουδήποτε συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα όλων. Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά έχει εντυπωσιάσει με τα συνολικά του προσόντα στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας επί αμερικάνικου εδάφους και οι Σαν Αντόνιο Σπερς σκέφτονται πως αυτός είναι ο άνθρωπος που θα τους επαναφέρει στην κορυφή. 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όμως, ο 19χρονος Γάλλος αν εκπαιδευτεί αναλόγως και ναι μεν έχει ήδη δείξει και αποδείξει πως μπορεί άνετα να κινηθεί όποιος κι αν είναι απέναντί του, θα υπάρξουν όμως και οι φορές που θα την... πατήσει. Όπως του συνέβη στην Ιντιάνα, εκεί όπου τα Σπυρούνια ηττήθηκαν με 41 πόντους διαφορά από τους Πέισερς και με τελικό σκορ το εντυπωσιακό 152-111

Ο Wemby έκανε double double σε 21'17''. Είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, ενώ έκανε και δύο μπλοκ. Το πιο εντυπωσιακό όμως, ήταν το ένα που δέχθηκε από τον Αϊζέια Τζάκσον. Ο Γάλλος με μπόι στα 224 εκατοστά θεωρητικά είναι αδύνατο κάποιον να τον φθάσει εκεί ψηλά, μόνο που ο 22χρονος σέντερ των Πέισερς, παρά το γεγονός ότι υπολείπεται σχεδόν 20 πόντους σε ύψος (είναι 2.05 μέτρα) άφησε στόματα ανοικτά. 

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στο Μπρούκλιν - Τα highlights και το double double στην τέταρτη νίκη των Μπακς
NBA

09:25 - 07.11.2023

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στο Μπρούκλιν - Τα highlights και το double double στην τέταρτη νίκη των Μπακς

Με ένα εντυπωσιακό double double αποτελούμενο από 36 πόντους και 12 ριμπάουντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη (129-125), τη μέρα που οι αντίπαλοί τους βρήκαν 76 πόντους από δύο παίκτες τους (Kαμ Τόμας, Μάικαλ Μπρίτζες), παρόλα αυτά ο Greek Freak δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν.

Τον είδε να προσπερνάει τον Μπένεντικτ Μαθουρίν και να ετοιμάζεται να καρφώσει με δύναμη και εκείνη τη στιγμή ο Τζάκσον εμφανίστηκε από το πουθενά και «έσβησε τα φώτα» του γηπέδου!