Νέντοβιτς: «Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες για το Play In»

Ντος Σάντος - Νέντοβιτς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Νέντοβιτς: «Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες για το Play In»

Νίκος Καλαμπάκας 17:52 - 26.01.2024

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Άλμπα Βερολίνου, επισημαίνοντας ότι μαζί με την ήττα από τη Βιλερμπάν, ήταν οι πιο οδυνηρές της φετινής σεζόν.

Την περασμένη σεζόν, η Άλμπα αψήφησε όλες τις πιθανότητες για να νικήσει πειστικά τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (72-87) και έτσι να εμποδίσει σημαντικά τις πιθανότητες των Σέρβων να προκριθούν στα πλέι οφ.

Στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της φετινής σεζόν που διεξήχθη στη Mercedes Benz Arena, η γερμανική ομάδα επικράτησε για άλλη μια φορά με 89-80.

Τώρα, με ρεκόρ 9-14 και 11 ακόμη παιχνίδια να απομένουν, ο Αστέρας έχει κυρίως μαθηματικές ελπίδες να καλύψει τη διαφορά.

«Αυτή η ήττα μαζί με την ήττα από τη Βιλερμπάν είναι οι πιο οδυνηρές της φετινής σεζόν», είπε ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο Sportklub μετά την ήττα από την ALBA.

«Δεν ξέρω τι να πω μετά από τέτοια παιχνίδια όπου απλά δεν δείχνουμε την ποιότητά μας. Πάντα «ξυπνάμε» αργά, δεν έχουμε αυτό το ένστικτο, με το οποίο πας σε τέτοιου είδους παιχνίδια με τη νοοτροπία να πατάς τον αντίπαλο», συνέχισε ο Σέρβος διεθνής.

«Αλλά εδώ είμαστε. Πάντα παίρνουμε το προβάδισμα, μετά το αφήνουμε να ξεφύγει και μετά κυνηγάμε όλο το παιχνίδι. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω», συνέχισε ο Νέντοβιτς.

Ο Νέντοβιτς πιστεύει ότι το αποτέλεσμα θα επηρεάσει δραστικά τις δυνατότητες της ομάδας του να φτάσει με κάποιο τρόπο στα πλέι οφ.

«Θα μας επηρεάσει 100%. Νομίζω ότι είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες απέναντι στην Βιλερμπάν, την Μπασκόνια και την Άλμπα να κάνουμε αυτό το βήμα προς το τουρνουά Play-In. Είμαστε δύο νίκες μακριά από τη 10η θέση, αλλά δυστυχώς, δεν χρησιμοποιήσαμε καμία από τις ευκαιρίες μας».

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μόουζες - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα
EUROLEAGUE

16:44 - 26.01.2024

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Μόουζες - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα

Ο Μόουζες Ράιτ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να ανακοινώνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, με την άφιξή του να υπολογίζεται για το Σάββατο 27/1.

Ο Νέντοβιτς είχε μεγάλη επιθυμία να παίξει, παρά το γεγονός ότι είχε μόλις τραυματιστεί.

«Επέμεινα να παίζω και να ταξιδεύω με την ομάδα. Μετά βίας τους έπεισα να με αφήσουν να παίξω, αλλά νιώθω καλά. Όλα είναι εντάξει», πρόσθεσε ο Νέντοβιτς.