Νέα... ανατροπή στο σήριαλ Μίροτιτς - Φαβορί πλέον η Αρμάνι Μιλάνο

O Νίκολα Μίροτιτς

i

Νίκολα Μίροτιτς/©Intime

Νέα... ανατροπή στο σήριαλ Μίροτιτς - Φαβορί πλέον η Αρμάνι Μιλάνο

Γιάννης Πάλλας 21:59 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 10.07.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και η μισή Ευρώπη πέφτει στα πόδια του προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Την ώρα που η καταλανική Sport θεωρεί τον Παναθηναϊκό φαβορί για την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, ο χορός εκατομμυρίων στα πόδια του Μαυροβούνιου φόργουορντ συνεχίζεται.

Μπορεί η «βόμβα» του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ να ήταν η μετακίνηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το πλέον καυτό όνομα που απασχολεί όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες είναι αυτό του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Μαυροβούνιος περιμένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να απαντήσει στις ομάδες που τον «χρυσώνουν» για να τον κάνουν δικό τους!

Τελευταία ομάδα που μπήκε δυνατά στη μάχη της απόκτησής του, είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί έχουν παράδοση στο να πληρώνουν ακριβά τους παίκτες που θέλουν και αυτό θα κάνουν και με τον «Νίκο», τον οποίο θέλουν προκειμένου να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας τους!

Η κούρσα για την υπογραφή του

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει περικοπές και ότι ο πρώτος που θα την... πληρώσει, θα είναι ο Μίροτιτς, πολλές ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν έκαναν τις κινήσεις τους.

Αρχικά η Μονακό έκανε γερό μπάσιμο για τον Μαυροβούνιο. Οι Γάλλοι προσέγγισαν από την πρώτη στιγμή τον παίκτη μέσω του μάνατζέρ του και του έκαναν εξαιρετική προσφορά, θέλοντας να τον δελεάσουν και να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Ακολούθησε ο Ολυμπιακός που έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή, όμως δεν προχώρησε την υπόθεση παραπέρα, κυρίως επειδή όσο ο παίκτης δεσμεύεται από την Μπαρτσελόνα, δεν μπορεί να συζητήσει με άλλη ομάδα. Όσο περνούσε ο καιρός και ξεκίνησε ο... πλειστηριασμός, ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε καν για την περίπτωση, αφού η ομάδα του Πειραιά είναι γνωστό ότι δεν θα έμπαινε σε τέτοιο «παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός κατέθεσε εξαιρετική πρόταση, όμως εισέπραξε την άρνηση του παίκτη, ο οποίος μάλλον θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα. Παράλληλα, υπήρξαν φήμες και για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα. 

Τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη, ήρθε η Αρμάνι. Οι Ιταλοί κάθε χρόνο φέρνουν στην ομάδα τους μεγάλους αστέρες και φέτος θέλουν να το πετύχουν με τον Μίροτιτς.

Μίροτιτς: Τέλος για Ελλάδα
EUROLEAGUE

11:25 - 10.07.2023

Μίροτιτς: Τέλος για Ελλάδα

Ο Νίκολα Μίροτιτς ετοιμάζεται να βρει τη χρυσή τομή με την Μπαρτσελόνα και να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη, με την προοπτική της Ελλάδας να μένει εκτός κάδρου για τον έμπειρο φόργουορντ.

Η προσφορά που του κατέθεσαν είναι εξαιρετική, το ποσό ικανοποιεί απόλυτα τον παίκτη και όπως όλα δείχνουν ο Μαυροβούνιος από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Μιλάνο...