Νίκος Παππάς: «Ξέρω την Αθήνα, τις ανάγκες και τον παλμό της, σκέφτομαι να κατέβω για Δήμαρχος» (vid)

Νίκος Παππάς

i

© Intime

Νίκος Παππάς: «Ξέρω την Αθήνα, τις ανάγκες και τον παλμό της, σκέφτομαι να κατέβω για Δήμαρχος» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:22 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 04.04.2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει κάνει εδώ και καιρό την πρόταση για να διεκδικήσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τη δημαρχεία της Αθήνας και τώρα ο Νίκος Παππάς επιβεβαίωσε πως «το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα».

Στις αρχές του χρόνου, τον Ιανουάριο συγκεκριμένα, προέκυψε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά για να... κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ για Δήμαρχος της Αθήνας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Και η επιλογή του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης -που πλέον έχει το μυαλό του στις εθνικές εκλογές- δεν αφορούσε τον βουλευτή Νίκο Παππά, αλλά στον συνονόματο και συνεπώνυμο αθλητή του Παναθηναϊκού

Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει έντονη κοινωνική δράση, από την πρώτη στιγμή έδειξε με τον τρόπο του πως η ιδέα αυτή τον απασχολεί και τον ιντριγκάρει. 

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:56 - 31.03.2023

Ο Νίκος Παππάς στο Sportal: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» (vid)

Η σειρά του Sportal, «Βόλτα με τον Μπουτς» και ο Στέφανος Αβραμίδης υποδέχονται τον Νίκο Παππά σε μια συζήτηση για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δημοσιογράφους, Γιοβάνοβιτς, Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα.

Τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρύσας Λύκου με τίτλο Radcast, επιβεβαίωσε ότι «αυτή η ιδέα έχει "γεννηθεί" εδώ και καιρό μέσα στο κεφάλι μου», είπε, για να εξηγήσει πως «πολλοί φίλοι, γνωστοί αλλά και άγνωστοι με προσέγγιζαν και με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική γενικότερα τον τελευταίο καιρό». Μάλιστα, αποκάλυψε πως ένα από τα πρόσωπα που τον έχουν παροτρύνει για να πάρει αυτή την κατεύθυνση είναι και η Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ

Η αλήθεια είναι, όπως δήλωσε πως «άρχισε σιγά σιγά να καλλιεργείται πιο έντονα μέσα μου αυτή η ιδέα. Από την άλλη βέβαια, δεν ταυτίζομαι αποκλειστικά με κάποιο κόμμα, άρα τα αυτοδιοικητικά έμοιαζαν για εμένα μονόδρομος. Η Αθήνα είναι μία πόλη που την γνωρίζω, έχω μεγαλώσει και έχω ανδρωθεί εδώ. Ξέρω τις ανάγκες, ξέρω και τον παλμό της». Ως εκ τούτου κατέληξε πως «σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και να διεκδικήσω τον Δήμο Αθηναίων».