Ολόκληρο το βίντεο και ο διάλογος με την αποβολή του Παππά: «Δε θα είμαι εγώ στο γήπεδο και θα είναι αυτός»

Ολόκληρο το βίντεο και ο διάλογος με την αποβολή του Παππά: «Δε θα είμαι εγώ στο γήπεδο και θα είναι αυτός»

Sportal newsroom 16:58 - 19.11.2023

Ο Νίκος Παππάς αποβλήθηκε από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα λόγω της κίνησής του να πετάξει την μπάλα σε διαιτητή. Δείτε ολόκληρο τον διάλογο με τους διαιτητές.

Αρκετός ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα για τον Νίκο Παππά, τον πρώην επαγγελματία μπασκετμπολίστα, ο οποίος μετά το φινάλε της καριέρας του αποφάσισε να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο Παππάς πριν από μερικές μέρες έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki», αφού η κίνησή του να ρίξει την μπάλα σε κεφάλι διαιτητή έπειτα από υπόδειξη του τελευταίου για βήματα, τον έφερε εκτός πρωταθλήματος.

Ο Παππάς αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και δε θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτό.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα, με τον πρώην επαγγελματία αθλητή να ρίχνει την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή, είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Παππάς μετά απ' αυτό και αφού τιμωρήθηκε με ντισκαλιφιέ, συζητούσε με τον άλλον διαιτητή του αγώνα προσπαθώντας να του εξηγήσει πως δεν έχει κάνει βήματα, αλλά του έγινε φάουλ.

Όπως θα δείτε και θα ακούσετε, ο 33χρονος λέει στον διαιτητή «τώρα δε θα είμαι εγώ στο γήπεδο και θα είναι αυτός. Αντιλαμβάνεσαι;», με το ύφος του πάντως να είναι σχετικά ήρεμο.

Δείτε ολόκληρο το περιστατικό και τον διάλογο του Νίκου Παππά με τον διαιτητή στο 1:14:10

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ