Πέρασε ιατρικά στη Μπασκόνια ο Ρογκαβόπουλος

Νίκος Ρογκαβόπουλος

i

©Intime

Πέρασε ιατρικά στη Μπασκόνια ο Ρογκαβόπουλος

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν άκουσε το όνομά του στο draft και χωρίς να χάσει χρόνο μετέβη στη Βιτόρια και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για χάρη της Μπασκόνια.

Μπορεί να είναι και ζήτημα ανακοινώσεων η μεταγραφή του Νίκου Ρογκαβόπουλου στη Μπασκόνια. Όπως σας είχε γράψει το Sportal, ο Έλληνας διεθνής είχε στρέψει την προσοχή του στο draft του ΝΒΑ, προκειμένου να μάθει αν κάποια ομάδα τον επέλεξε. Αυτό δεν συνέβη και έτσι ο πρώην παίκτης της Μερκεζεφέντι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Τουρκία.

Η Μπασκόνια τον είχε καιρό στα ραντάρ της και αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και σε έναν σύλλογο που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. 

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είχε εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία, γεγονός που έκανε πολλές ομάδες να τον παρακολουθήσουν. Τελικά φαίνεται ότι η Μπασκόνια θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο και να δείξει τις ικανότητές του στην Euroleague

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δεχθεί πολλές προτάσεις, όμως θεώρησε ότι το μέλλον του είναι στη Μπασκόνια, μια ομάδα που του ταιριάζει αφού αρέσκεται στο να παίρνει παίκτες με το ταλέντου του ίδιου και να τους εξελίσσει. 

Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο βρέθηκε στη Βιτόρια και πέρασε από ιατρικά τεστ και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του, αφού ο παίκτης δέχθηκε την πρόταση που του έκαναν οι Ισπανοί.