Βετούλας: «Κλειδί η πίεση σε Τολιόπουλο και Χάρελ»

Βετούλας: «Κλειδί η πίεση σε Τολιόπουλο και Χάρελ»

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Αμαρουσίου επί της Άρη.

Το Μαρούσι πέρασε από την έδρα του Άρη, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να παίρνει ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς Βετούλας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και στάθηκε στην σημασία της άμυανας πάνω σε Βασίλη Τολιόπουλο και Ρόνι Χάρελ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

 «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη αλλά και στον Καστρίτη για την ευρωπαϊκή πορεία, η οποία ήταν αξιόλογη. Από εκεί και πέρα ήταν δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη θα ήταν κουρασμένοι από όλη τη χρονιά δεδομένων των τραυματισμών που υπήρχαν. Για εμάς ο αμυντικός στόχος ήταν να πιέσουμε τον Τολιόπουλο και τον Χάρελ. Είναι δύο παίκτες που αποτελούν κλειδί για την ομάδα του Άρη. Νομίζω κάναμε αρκετά καλή δουλειά πάνω τους. Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον Τολιόπουλο γιατί είναι ο παίκτης που δημιουργεί και εκτελεί για την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες μας έχουν εμπειρία, δυνατότητες αλλά και εικόνες από άλλα πρωταθλήματα. Άποψη μου είναι πως παρότι κερδίσαμε κάναμε κάποια λάθη από υπερβολικό ενθουσιασμό, όχι μόνο στην πίεση του Άρη που ήτανε δεδομένο ότι θα υπάρχει αλλά και από πολύ ενθουσιασμό για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι αν μειώσουμε αυτά τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και γίνουμε πιο αποτελεσματικοί θα κάνουμε και άλλες νίκες».

21:04 - 10.03.2024

Τα highlights του Άρης - Μαρούσι

Το Μαρούσι έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε του Άρη εκτός έδρας, αποτέλεσμα που ανεβάζει την ομάδα του Νίκου Βετούλα στις 7 νίκες στο πρωτάθλημα. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.