Οι Νικς έχουν πρόβλημα με τον Τζος Χαρτ και ελπίζουν πως θα ξεπεραστεί άμεσα

Ντόνοβαν Μίτσελ

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Οι Νικς έχουν πρόβλημα με τον Τζος Χαρτ και ελπίζουν πως θα ξεπεραστεί άμεσα

Γιώργος Γαβριλάκης 11:00 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 18.04.2023

Ο αστράγαλος του Τζος Χαρτ, μετά την σπουδαία εμφάνιση στο Κλίβελαντ και τη νίκη των Νικς, είναι πρησμένος και πονάει σε βαθμό που πιθανότατα δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Μετά το brake στο πρώτο ματς του Κλίβελαντ, οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν να... χτίσουν πάνω σε αυτό. Πλέον, «έκλεψαν» το πλεονέκτημα έδρας, θα παίξουν άλλο ένα ματς στο Οχάιο (τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/4) και μετά θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη

Στο δεύτερο παιχνίδι πάντως, υπάρχει μία ισχυρή πιθανότητα να μην έχουν μαζί τους τον Τζος Χαρτ. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ, o οποίος αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (αντί του Καμ Ρέντις) όχι μόνο ενσωματώθηκε μονομιάς στις απαιτήσεις των Νικς, αλλά τους έκανε πιο ανταγωνιστικούς και πιο... σκληρούς στην άμυνα. 

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε πάνω στον Σαμπόνις γιατί όπως είπε «δεν μπορούσα να πατήσω κάπου αλλού»
NBA

10:37 - 18.04.2023

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε πάνω στον Σαμπόνις γιατί όπως είπε «δεν μπορούσα να πατήσω κάπου αλλού»

Οι Ουόριορς έχασαν και το δεύτερο ματς στο Σακραμέντο και ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος αποβλήθηκε επειδή κλώτσησε με όλη του τη δύναμη τον Σαμπόνις δήλωσε πως «κάπου έπρεπε να βάλω το πόδι μου».

Χτύπησε όμως, στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο πρώτο παιχνίδι. Η παρουσία του περιελάβανε 17 πόντους και 10 ριμπάουντ ερχόμενος από τον πάγκο. Έμεινε στο παρκέ 33 λεπτά, αλλά μόλις τελείωσε το παιχνίδι ο αστράγαλός του ήταν πρησμένος. Παραμένει πρησμένος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκουραστεί στο δεύτερο ματς για να εμφανιστεί πιο δυνατός στο τρίτο. 

Ο Χαρτ είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το μαρκάρισμα του Ντόνοβαν Μίτσελ και γενικά αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση των Νικς. Χωρίς αυτόν θα έχουν πρόβλημα, αλλά από τη στιγμή που έχει γίνει ήδη το... σπάσιμο της έδρας, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός.