«Νοσοκομείο» η Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ οι Καλάθης, Πιέρ, Γκούντουριτς και Σανλί ενόψει Παρτίζαν

Νικ Καλάθης

«Νοσοκομείο» η Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ οι Καλάθης, Πιέρ, Γκούντουριτς και Σανλί ενόψει Παρτίζαν

Sportal newsroom 13:50 - 08.11.2023

Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην Παρτίζαν, για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague, με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει προβλήματα να διαχειριστεί, καθώς δεν υπολογίζει στους Νικ Καλάθη, Μάρκο Γκούντουριτς, Σερτάκ Σανλί και ΝταϊΣόν Πιερ.

Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για την Φενέρμπαχτσε, η οποία στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση κόντρα στην Παρτίζαν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, έχοντας σαν στόχο ακόμα μια νίκη, που θα την κρατήσει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία όλων στην ομάδα, όμως την ίδια στιγμή τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Έλληνα προπονητή. Αυτό γιατί η ομάδα του ταξιδεύει στο Βελιγράδι με 4 σημαντικές απουσίες.

Ο ΝταϊΣόν Πιέρ ταλαιπωρείται με τραυματισμό στη γάμπα και έχει τεθεί νοκ άουτ, την ώρα που εκτός δράσης βρίσκονται και οι Νικ Καλάθης, Μάρκο Γκούντουριτς και Σερτάκ Σανλί, που αποκόμισαν τραυματισμούς στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Τόφας.

Ο Καλάθης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Πόλη, από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη άποψη για την κατάστασή του. Το ίδιο ισχύει τόσο με τον Γκούντουριτς, όσο και με τον Σανλί, την ώρα που ο Πιέρ θα μείνει εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.