Ντάνγκουμπιτς: «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στη Βόννη»

Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς

i

©Intime

Ντάνγκουμπιτς: «Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στη Βόννη»

Νίκος Καλαμπάκας 15:15 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 02.04.2024

Οι δηλώσεις του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τη Βόννη.

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για τη μάχη του με τη Βόννη στον πρώτο προημιτελικό του BCL και ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, στις δηλώσεις του για τον αγώνα επισήμανε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 3/4 και θα διεξαχθεί στην Telekom Dome. Ο Ντάνγκουμπιτς επισημαίνει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν δουλέψει σκληρά προκειμένου να φτάσουν ως εδώ:

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τη Βόννη, τον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο πάουερ φόργουορντ του Περιστερίου χαρακτήρισε τη Βόννη ως μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά είπε, το Περιστέρι θα πάει να κάνει το παιχνίδι του:

Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, που αγωνίζεται αρκετά καλά στην έδρα της. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε μάχη για 40 λεπτά με πολύ ένταση και ενέργεια, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε όλη την χρονιά, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».