Θλιμμένος και αδυνατισμένος στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες: Του φωνάζουν «πού@@η» και «βιαστή»

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Khalil Bashar/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Θλιμμένος και αδυνατισμένος στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες: Του φωνάζουν «πού@@η» και «βιαστή»

Κώστας Τόπας 13:31 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 08.05.2023

Πρώην κρατούμενος μίλησε για την καθημερινότητα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος άλλοτε μπακ της Μπαρτσελόνα έχει χάσει αρκετά κιλά και ψυχολογικά δεν είναι στα καλύτερα του.

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή για τον υποτιθέμενο βιασμό του τον περασμένο Δεκέμβριο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης. Το ισπανικό πρόγραμμα «Fiesta» μίλησε με έναν συγκρατούμενο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του άλλοτε μπακ της Μπαρτσελόνα, στις φυλακές της Καταλονίας.

«Όταν εμφανίζεται στην τραπεζαρία για το φαγητό, υπάρχουν άλλοι κρατούμενοι που του φωνάζουν: 'Ε, πού@@η, βιαστή΄. Είναι πολύ αδυνατισμένος και πολλές φορές φαίνεται θλιμμένος. Είπε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της γυναίκας σε μια βραδιά γιορτής» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην κρατούμενος.

Επειτα υποστήριξε επίσης ότι ο Βραζιλιάνος έχει κάποιες ρουτίνες χωρίς υπερβολική δραστηριότητα στη φυλακή. «Δεν βγαίνει έξω. Βγαίνει στο αθλητικό κέντρο μόνο όταν παίζει ποδόσφαιρο εναντίον μιας άλλης ενότητας εδώ στη φυλακή. Εάν όχι, μένει εκεί η βλέπει τηλεόραση», κατέληξε ο πρώην κρατούμενος.

Από την πλευρά του πάντως, ο Ντάνι Άλβες στην πρόσφατη κατάθεσή του για την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης γυναίκας υποστήριξε ότι ρώτησε δύο φορές το φερόμενο ως θύμα.

«Την ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Άλβες.