Ντέρικ Ουίλιαμς: «Φέρνει» Καρμέλο Άντονι και Αϊζάια Τόμας στον Παναθηναϊκό (vid)
i

Ντέρικ Ουίλιαμς/ ©Intime

Ντέρικ Ουίλιαμς: «Φέρνει» Καρμέλο Άντονι και Αϊζάια Τόμας στον Παναθηναϊκό (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:24 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 07.12.2022

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς προσκαλεί τους Καρμέλο Άντονι και Αϊζάια Τόμας να ντυθούν στα «πράσινα».

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς μίλησε στην ιστοσελίδα «BasketNews» και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία στον Παναθηναϊκό και τη φετινή σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων» έδωσε και μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση στην ερώτηση για το «τι θα συμβούλευε τον Καρμέλο Άντονι ή τον Αζάια Τόμας εάν σκέφτονταν το ενδεχόμενο να παίξουν στην Ευρώπη και δη στην Euroleague».

«Θα τους έλεγα να πάνε στον Παναθηναϊκό! Αυτό είναι το σημαντικό. Αν τηλεφωνήσουν, θα τους δώσω κάποιες συμβουλές. Όμως νομίζω ότι υπάρχει τόσο υψηλού επιπέδου μπάσκετ που ο Καρμέλο, ο Αζάια και οποιοσδήποτε άλλος All Star παίκτης, θα μπορούσαν να έρθουν στην Ευρώπη και να κυριαρχήσουν», ήταν τα λόγια του Ντέρικ Ουίλιαμς. 

Να σημειώσουμε πως ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» ήταν συμπαίκτης του Καρμέλο Άντονι στους Νιου Γιορκ Νικς (2015-16). Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν με τον Αϊζάια Τόμας στους Σακραμέντο Κινγκς τη σεζόν 2013-14. 

«Είναι η πέμπτη χρονιά μου στην Ευρώπη και μπόρεσα να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα την πρώτη μου χρονιά με την Μπάγερν. Αλλά είναι διαφορετικό το μπάσκετ. Στο NBA είναι περισσότερο run ‘n gun, στην Ευρώπη έχει περισσότερη σωματική επαφή. Aλλά νομίζω ότι όταν έρθεις στην Ευρώπη, το πραγματικό μπάσκετ θα δείξει αν μπορείς να παίξεις. Μέχρι στιγμής, ήταν υπέροχο για μένα. Στην Ευρώπη, πρέπει να επιδείξεις διαφορετικές πτυχές του παιχνιδιού σου. Μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει», είπε για την προσαρμογή του στην Ευρώπη ο άσος του Παναθηναϊκού.