Εγκώμια από Γκαρνέτ και Πιρς για τον Ντόντσιτς

Λούκα Ντόντσιτς

i

/©Photo by Tim Heitman/Getty Images

Εγκώμια από Γκαρνέτ και Πιρς για τον Ντόντσιτς

Νίκος Καλαμπάκας 09:19 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 12.06.2024

Οι δύο πρώην ΝΒΑer, Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς έπλεξαν σε podcast το εγκώμιο του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει βάλει πλώρη για να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες που πάτησαν ποτέ τα παρκέ του ΝΒΑ και ο Κέβιν Γκαρνέτ έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον σούπερ σταρ του Ντάλας.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, πιστεύει ότι ο Ντόντσιτς μπορεί ενδεχομένως να πιάσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι ο ηγέτης όλων των εποχών του πρωταθλήματος σε πόντους.

«Ακούστε, ο Λούκα έχει ρυθμιστεί για να είναι ο μόνος που θα πιάσει τον Λεμπρόν. Κι ας μη θέλει να το πει κανείς αυτό» είπε ο Γκάρνετ.

«Ο Λούκα έχει μέσο όρο 33 πόντους. Φίλε. Μπορεί να σκοράρει στο ένα πόδι, πίνοντας μπύρα, διασκεδάζοντας, κάνοντας ένας Θεός ξέρει τι άλλο».

Ο συμπαρουσιαστής του Γκαρνέτ στο podcast, Πολ Πιρς, είχε επίσης έναν καλό λόγο για τον Σλοβένο, για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ήδη στην ακμή του.

«Είναι 100% στο prime του. Πρέπει να καταλάβετε ότι παίζει ως επαγγελματίας από τα 16 του. Αυτή τη στιγμή, είναι 25. Είναι στη μέση της ακμής του», είπε ο Pierce.

«Τώρα το ζήτημα είναι για το πόσο θα διαρκέσει η ακμή του. Έχει πέντε συμμετοχές στην First Team All-NBA. Κατάφερε να μπει στην πρώτη Ομάδα από τη δεύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα. Έτσι όταν κυνήγησε το πρωτάθλημα, το έκανε στην ακμή του».

Ο Ντόντσιτς ηγήθηκε του πρωταθλήματος στο σκοράρισμα τη φετινή σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 33,9 πόντους στην κανονική περίοδο. Σημείωσε επίσης 9,2 ριμπάουντ και 9,8 ασίστ ανά παιχνίδι.

Ο Ντόντσιτς και οι Ντάλας Μάβερικς χάνουν 0-2 από τους Μπόστον Σέλτικς στους τελικούς του ΝΒΑ.