Η φωτογραφία που «μαρτυράει» τη μεταγραφή του Ντόρσεϊ

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© Intime

Η φωτογραφία που «μαρτυράει» τη μεταγραφή του Ντόρσεϊ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:41 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 28.02.2023

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσέ, Τζόναθαν Μότλεϊ, βλέποντας ανάρτηση στα social media που δείχνει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να προπονείται, αναδημοσίευσε και σχολίασε: «Πάμε... Euroleague!», περιμένοντας τον ελληνοαμερικάνο γκαρντ να γίνει άμεσα συμπαίκτης του.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διορία των ομάδων της Euroleague να προσθέσουν παίκτη στο ρόστερ τους και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη είναι έτοιμη -εδώ και ώρες- να αποκτήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο ελληνοαμερικάνος γκαρντ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και δεν θα συνεχίσει άλλο στη G-League, βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον τούρκικο σύλλογο και ουσιαστικά απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο Τζόναθαν Μότλεϊ

Ο 27χρονος αμερικανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε με τη δραστηριότητά του στα social media, ουσιαστικά αποκαλύπτει το γεγονός ότι η ομάδα του αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα. Βλέποντας ανάρτηση που δείχνει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να προπονείται σε γυμναστήριο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Αναδημοσίευσε το post και σχολίασε: «Πάμε... Euroleague!». 

printscreen

Ο Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει φέτος του Ντάλας Μάβερικς να του δώσουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο όπως θεωρούσε αρχικά, ξέμεινε για μήνες στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, τη G-League και παρά την πίεση που δέχτηκε σε διάφορα διαστήματα της τρέχουσας σεζόν να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτός αρχικά είχε αρνηθεί. Τώρα, όμως είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της Φενέρμπαχτσε και αυτή να γίνει η τρίτη ομάδα του στην Γηραιά Ήπειρο. 

Το 2019 είχε αφήσει τις ΗΠΑ για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, διακρίθηκε και επέστρεψε στον «μαγικό πλανήτη» ελπίζοντας πως θα βρει τον ρόλο του. Τη διετία 2017-19 αγωνίστηκε σε 104 παιχνίδια με τους Ατλάντα Χοκς αρχικά και στη συνέχεια με τους Μέμφις Γκρίζλις. Ειδικά με τις Αρκούδες κατάφερε να αναπτύξει την παρουσία του και σε 21 αγώνες (11 ως μέλος της πρώτης πεντάδας) έδινε 9,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και σχεδόν δύο ασίστ ανά αγώνα.