Το φινάλε-θρίλερ που οδήγησε στη νίκη των Κινγκς απέναντι στους Σπερς του Ουεμπανιαμά (vid)

Το φινάλε-θρίλερ που οδήγησε στη νίκη των Κινγκς απέναντι στους Σπερς του Ουεμπανιαμά (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:26 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 23.02.2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς έβαλαν μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά, με σημείο αναφοράς τον Ντε'Άαρον Φοξ και κατάφεραν να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη στη σεζόν, επικρατώντας των Σαν Αντόνιο Σπερς του Βίκτορ Ουεμπανιαμά.

Οι Σακραμέντο Κινγκς τα χρειάστηκαν, κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα του Μάικ Μπράουν είδε τα «σπιρούνια» να βάζουν δύσκολα σε όλη τη διάρκεια του 48λεπτου, όμως στο τέλος μίλησε η ικανότητα των βασιλιάδων να κλείνουν τα παιχνίδια με τον σωστό τρόπο.

Με το σκορ στο 118-120 αυτός που ανέλαβε δράση ήταν ο Ντε'Άαρον Φοξ. Ο ηγέτης των «βασλιάδων» πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Αρχικά με τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του σε κρίσιμο σημείο, γράφοντας το 121-120, ενώ στη συνέχεια και μετά από πολύ καλή άμυνα πάνω στον Ντέβιν Βάσελ, σκόραρε και ουσιαστικά «κλείδωσε» το θετικό αποτέλεσμα, γράφοντας το 125-120, 31,6'' για το τέλος του αγώνα.

Οι Σπερς προσπάθησαν να επιστρέψουν στην αναμέτρηση, αλλά πλέον ήταν αργά, με τους Κινγκς να κρατούν το προβάδισμα και να φτάνουν στη νίκη, δείχνοντας πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν έχουν τον τρόπο να κερδίζουν σε κάθε κατάσταση.

Ο Φοξ τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, 12/18 σουτ και 9 ασίστ, έχοντας βοήθειες από τον Μαλίκ Μονκ, που πρόσθεσε 21 πόντους, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις κατέγραψε ακόμα ένα triple double στη σεζόν με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Όλα αυτά την ώρα που ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά μέτρησε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα, 5 τάπες και 8/21 σουτ.

Δείτε πώς κρίθηκε η αναμέτρηση στο Golden 1 Center, που οδήγησε στη δύσκολη νίκη των «βασιλιάδων» απέναντι στην ομάδα του Τέξας.