Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον! (vid)
i

Βικτόρ Γουεμπανιαμά / printscreen

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον! (vid)

Sportal newsroom 22:29 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 19.01.2023

Ο νεαρός Γάλλος, ο οποίος θα είναι το Νο 1 του επόμενου ΝΒΑ Draft, βρέθηκε στην Accor Arena του Παρισιού για να δει τον αγώνα των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Σικάγο Μπουλς

Στο ΝΒΑ ασχολούνται νυχθημερόν με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά. Πρόκειται για το παιδί-θαύμα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο οποίος προορίζεται για το Νο 1 του επόμενου Draft. Κι αν όλα πάνε καλά και μείνει γερός και δυνατός, αποκλείεται κάποιος να του πάρει αυτή τη θέση. 

Ο 19χρονος του χρόνου θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα και τώρα βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει live τον αγώνα δύο μελλοντικών αντιπάλων του. Ή και συμπαικτών του στην περίπτωση που οι Πίστονς (πιο πιθανό) ή οι Μπουλς βρεθούν να επιλέγουν πρώτοι στη λοταρία. 

Η παρουσία του στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς το ΝΒΑ τον λατρεύει ήδη. Τα προσόντα του είναι τεράστια και οι Αμερικάνοι περιμένουν με αγωνία να τον δουν στη χώρα τους να μεγαλουργεί. 

Προς το παρόν αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Μετροπόλιτανς 92, ομάδα που εδρεύει στα προάστια του Παρισιού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λεβαλουά-Περέ.