Παρτίζαν: «Αν πέσει έστω και ένα αντικείμενο στο γήπεδο, οι κερκίδες της Stark Arena θα εκκενωθούν»
i

© photo by Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Παρτίζαν: «Αν πέσει έστω και ένα αντικείμενο στο γήπεδο, οι κερκίδες της Stark Arena θα εκκενωθούν»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:27 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 30.04.2023

Ο Γενικός Διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκραμπόβιτς εξηγεί πως έχει η κατάσταση εν όψει του Game 3 της Παρτίζαν με την Ρεάλ και ενημερώνει πως «το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και οι οπαδοί θα πρέπει να φερθούν έξυπνα».

Όλοι προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την τραγικές στιγμές του Wizink Center με πρωταγωνιστές παίκτες της Ρεάλ και της Παρτιζάν, να χτυπάνε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της δεύτερης αναμέτρησης. Οι Σέρβοι νίκησαν εις διπλούν στη Μαδρίτη σε αγωνιστικό επίπεδο και τώρα ετοιμάζονται για μία επικράτηση στην έδρα τους, που θα τους οδηγήσει στο Final Four του Κάουνας. 
 

Το πρόγραμμα τους φέρνει ως οικοδεσπότες στην Stark Arena του Βελιγραδίου το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30), σε έναν αγώνα που για λογαριασμό των γηπεδούχων δεν θα λάβουν μέρος οι τιμωρημένοι Κέβιν Πάντερ, Ματίας Λασόλ και Ντάντε Έξουμ, ενώ για τη Ρεάλ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ο Ντάνιελ Ντεκ και ο Σέρχιο Γιουλ

Το θέμα όμως, είναι τι ατμόσφαιρα θα υπάρχει στο γήπεδο καθώς οι οπαδοί της Παρτίζαν έχουν δείξει (στα λόγια προς το παρόν) απειλητικές διαθέσεις. Περιμένουν πως και πως τους Ισπανούς για να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ο Γενικός Διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκραμπόβιτς, προειδοποιεί: «Ένα πράγμα ξέρω...», είπε στη σέρβικη Mozzart Sport, «αν υπάρξει έστω και ένα περιστατικό. Αν κάποιος ρίξει έστω και ένα αντικείμενο εντός αγωνιστικού χώρου. Πόσο μάλλον αν τραυματιστεί κάποιος από πρώτη αντικειμένου, οι εξέδρες θα αδειάσουν μέσα σε 45 λεπτά». 

Μάλιστα, ο Γκραμπόβιτς εξήγησε πως αν γίνει το παραμικρό «είναι δεδομένο ότι αν η σειρά πάει σε τέταρτο παιχνίδι, η Παρτίζαν θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους. Πρέπει όλοι να φερθούν έξυπνα και να προστατεύσουν την ομάδα. Φυσικά και το γήπεδο θα είναι γεμάτο», ξεκαθάρισε, χωρίς βέβαια να βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι θα παραμείνει γεμάτο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.