Ο Έιντριαν Γκρίφιν είναι ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς!

Έιντριαν Γκρίφιν

i

© Youtube

Ο Έιντριαν Γκρίφιν είναι ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:15 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 27.05.2023

Ο Έιντριαν Γκρίφιν θα είναι ο νέος Χεντ Κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, με τα «Ελάφια» να επιλέγουν αυτόν ως αντικαταστάτη του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Οι Μπακς βρήκαν τον εκλεκτό τους για τον πάγκο της ομάδας, ο οποίος είναι ο Έινριαν Γκρίφιν.

Αντετοκούνμπο: «Αυτόν τον προπονητή θέλω»
NBA

12:12 - 24.05.2023

Αντετοκούνμπο: «Αυτόν τον προπονητή θέλω»

To Mιλγουόκι μελετά τρεις περιπτώσεις προπονητών, αλλά ο assistant των Ράπτορς, Άντριαν Γκρίφιν είναι η βασική τους σκέψη κυρίως γιατί σύμφωνα με αναφορές αναλυτών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους έχει εξηγήσει πως αυτόν θέλει στην ομάδα!

Ο μέχρι πρότινος βοηθός των Τορόντο Ράπτορς πέρασε από όλες τις συνεντεύξεις και εν τέλει επικράτησε του Κένι Άτκινσον, παίρνοντας εκείνος την θέση του Χεντ Κόουτς των Ελαφιών.

Ο γενικός διευθυντής των Μπακς, Τζον Χορστ και η ιδιοκτησία της ομάδας πείστηκαν από την ηγετική παρουσία του Γκρίφιν, τον χαρακτήρα και τη ικανότητά του στο στήσιμο της άμυνας, όπως αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Παράλληλα έπεισε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο είχε συνάντηση τόσο εκείνος, όσο και ο Άτκινσον, με τη γνώμη του Έλληνα σταρ να είναι πολύ σημαντική για το Μιλγουόκι και τους ανθρώπους της ομάδας εκεί.

Ο Γκρίφιν είναι ένας βετεράνος περιφερειακός που έπαιξε 9 χρόνια στο NBA, αγωνιζόμενος σε Σέλτικς, Μάβερικς, Ρόκετς, Μπουλς, Σόνικς, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Μπακς (2008-10), Μπουλς, Μάτζικ, Θάντερ, Ράπτορς, πάντα ως βοηθός

Στο Μιλγουόκι ήταν συνεργάτης του Σκοτ Σκάιλς, ενώ τώρα θα αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον ρόλο του Χεντ Κόουτς, με τις προσδοκίες πάντως να είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς οι Μπακς θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα σεζόν.