Ο Εμπίντ έβαλε το σουτ της χρονιάς, αλλά δεν μέτρησε: «Η ιστορία της ζωής μου» (vid)
i

Τζόελ Εμπίντ, Νικ Κλάξτον / @ photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Ο Εμπίντ έβαλε το σουτ της χρονιάς, αλλά δεν μέτρησε: «Η ιστορία της ζωής μου» (vid)

Το... παράπονό του έβγαλε ο Τζοέλ Εμπίντ μετά το απίθανο μεν, αλλά εκπρόθεσμο τρίποντο δε, που έβαλε απέναντι στους Σέλτικς.

Ο Τζοέλ Εμπίντ έβαλε μυθικό καλάθι απέναντι στους Σέλτικς, όμως αυτό δεν μέτρησε, με τους Σίξερς να γνωρίζουν την ήττα από τους Κέλτες με 110-107 στη Φιλαδέλφεια. 

Ο Σταρ των Σίξερς, με μόλις 1.3 να απομένουν για το τέλος του αγώνα, πήρε την ευθύνη, σούταρε από τη... μία άκρη του γηπέδου στην άλλη και ευστόχησε, όμως το σουτ, παρότι βρήκε στόχο, ήταν εκτός χρόνου, με το ματς να μην πηγαίνει στην παράταση. 

Ο Εμπίντ κλήθηκε να σχολιάσει το τρελό καλάθι που σημείωσε από την μία μπασκέτα στην άλλη κόντρα στους Σέλτικς και η απάντησή του έβγαλε γέλιο και παράπονο ταυτόχορνα!

"Μακάρι να είχα σουτάρει νωρίτερα, αλλά όπως έστριψα είδα τον Ντέρικ Γουάιτ μπροστά μου και έπρεπε να αλλάξω κατεύθυνση για να σουτάρω χάνοντας χρόνο. Δυστυχώς... αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Εμπίντ σχολιάζοντας την τελευταία φάση, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Δεν είναι χειρότερο για εμένα που μπήκε. Δεν με νοιάζει. Δεν μέτρησε, αλλά υποθέτω ότι είναι καλό highlight για όλους στα social media. Δεν μέτρησε και χάσαμε. Είναι εκνευριστικό να χάνεις τέτοια παιχνίδια, ειδικά όταν έχεις το προβάδισμα για τόση ώρα".