Ο Ερυθρός Αστέρας κατεβαίνει στο Κύπελλο Σερβίας
i

Sportal

Ο Ερυθρός Αστέρας κατεβαίνει στο Κύπελλο Σερβίας

Sportal newsroom 20:45 - 14.02.2023

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί κανονικά στο Κύπελλο Σερβίας.

Ένα από τα βασικά ζητήματα στο Κύπελλο Σερβίας στο μπάσκετ, ήταν αν θα κατέβαινε στη διοργάνωση ο Ερυθρός Αστέρας.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε απειλήσει ότι δεν θα αγωνιζόταν, ως αντίδραση στο γεγονός ότι πέρυσι η Παρτιζάν δεν αγωνίστηκε στα playoffs όμως δεν τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία.

O Καμπάτσο δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague αλλά τον έχει «σημαδέψει» η Ρεάλ
EUROLEAGUE

16:39 - 10.02.2023

O Καμπάτσο δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague αλλά τον έχει «σημαδέψει» η Ρεάλ

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι το όνομα που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο φέτος στην Euroleague και πλέον έχει μπει και στο μυαλό των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση του συλλόγου στις 24/1 είχε ανακοινώσει ότι ο σύλλογος δεν θα σιωπήσει στην προσπάθεια ταπείνωσης του πρωταθλήματος και θα απέχει από το Final 8.

Δύο μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» του βελιγραδίου έκαναν στροφή 180 μοιρών και σε σημερινή (14/2) συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς ανακοίνωσε ότι τελικά ο σύλλογος θα δώσει το παρών στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στη Σερβία:

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε οι 18 ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής, οι δύο απείχαν και μόλις μία ψήφος ήταν αρνητική. Αύριο (15/2) θα είμαστε στη Νις, μία ημέρα πριν το πρώτο ματς. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό του μπάσκετ της Σερβίας», είπε αρχικά.

Ωστόσο, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα, αν δεν μπουν πρώτα στο γήπεδο οι οπαδοί της. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πάρει 250 εισιτήρια, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες και υπάρχει ανησυχία ότι δεν μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο αφού στο παρελθόν έχουν γίνει πολλά επεισόδια στο γήπεδο της Νις

Tags: