Ο Γιανγκ στη θέση του Τιγκ στον Κολοσσό Ρόδου

Ο Γιανγκ στη θέση του Τιγκ στον Κολοσσό Ρόδου

Sportal newsroom 17:46 - 18.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 18.12.2022

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατέληξε στον Τζέιμς Γιανγκ για να αντικαταστήσει τον Μαρκίς Τιγκ στο ρόστερ του Κολοσσού Ρόδου ενώ φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση και του αντί-Όσμπορν.

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου θα πρέπει να θεωρείται ο Τζέιμς Γιανγκ για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου και να αντικαταστήσει τον Μαρκίς Τιγκ. Κι ενώ το μόνο απομένει είναι η ανακοίνωσή του συνεχίζεται η αναζήτηση του διαδόχου του Μαλίκ Όσμπορν.

Ο 27χρονος Αμερικανός Γιανγκ έχει ύψος 1,98μ. και από την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιζε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ. Πρόκειται για απόφοιτο του κολεγίου του Κεντάκι το 2014 και μεταξύ άλλων έχει περάσει και από το ΝΒΑ από δύο διαφορετικές ομάδες. Καταρχήν από τους Μπόστον Σέλτικς όπου ανήκε για μία τριετία από το 2014 έως το 2017, καθώς επιλέχθηκε στο Νο17 του πρώτου γύρου του ντραφτ, και ακολούθως το 2018 με τους Σίξερς.

Κι όσο για την ευρωπαϊκή εμπειρία του Γιανγκ μέχρι να φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου αυτή ήταν δις σε ομάδες του Ισραήλ. Η πρώτη για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα την περίοδο 2019-2020 και την περσινή χρονιά (2021) με την Χάποελ Τελ Αβίβ όπου ανήκε μέχρι πρότινος.

Εν τω μεταξύ ο Παπαθεοδώρου εκτός του αντικαταστάτη του Τιγκ που τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιανγκ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας τον διάδοχο του Μαλίκ Όσμπορν. Κι όσο για τον Τι Τζέι Σταρκς η διακοπή στο πρωτάθλημα της Basket League ελέω του All Star Game αλλά και των Χριστουγέννων φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του εν όψει του παιχνιδιού με τον Άρη στη Nick Galis Hall.