Ο Γιάννης πήγε με τους γιους του στον ζωολογικό κήπο και όλοι έμειναν άφωνοι για τον ίδιο λόγο

Οι γιοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης πήγε με τους γιους του στον ζωολογικό κήπο και όλοι έμειναν άφωνοι για τον ίδιο λόγο

Sportal newsroom 09:53 - 08.05.2023

Την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους δύο γιους του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς να κλέβουν την παράσταση.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν αυτές τις μέρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έχει τη δυνατότητα να περάσει χρόνο με την οικογένειά του στις ΗΠΑ και να ξεκουραστεί, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα.

Για τον Greek Freak οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές και έτσι φροντίζει να περνάει όσο περισσότερες όμορφες στιγμές με την γυναίκα του, αλλά και τους δύο γιους του. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει σε ανάλογη περίοδο, καθώς οι Μπακς προχωρούσαν βαθιά στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Στην τελευταία βόλτα της οικογένειας Αντετοκούνμπο στον ζωολογικό κήπο δεν ήταν ο ηγέτης των Μπακς που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά οι δύο γιοι του. Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε και το έδειξε μέσα από τα social media, εστιάζοντας στο ύψος των δύο γιων του Γιάννη, που δείχνουν πως έχουν όλα τα φόντα να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε ο πατέρας τους στα παρκέ.

«Έχουν γονίδια Ελλήνων θεών», «Θα γίνουν πάρα πολύ ψηλοί», «αναπτύσσονται τρομερά γρήγορα», ήταν μερικά από τα σχόλια που ξεχώρισαν στα social media κατά το ποστάρισμα του Greek Freak για την βόλτα της οικογένειας Αντετοκούνμπο στον ζωολογικό κήπο. Μια βόλτα που έμελλε να γίνει viral!

Tags: