O γιος του Κλέιζα με φανέλα του Ολυμπιακού, βλέπει τον τελικό παρέα με τον πατέρα του και τον Πορζίνγκις

O γιος του Κλέιζα με φανέλα του Ολυμπιακού, βλέπει τον τελικό παρέα με τον πατέρα του και τον Πορζίνγκις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:55 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 02:38 - 22.05.2023

Ο Λίνας Κλέιζα βρίσκεται στη Zalgirio Arena παρέα με τον γιο του, ο οποίος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο 11 του πατέρα του. Οι δυο τους κάθονται στα court seats παρέα με τον ΝΒΑ σταρ, Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Τη σεζόν 2009-2010 ο Λίνας Κλέιζα τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνδέθηκε με την ομάδα του Πειραιά, παρά το σύντομο πέρασμά του. Μάλιστα, με το που προκρίθηκαν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στον τελικό είχε εκδηλωθεί. «Η παλιά αγάπη δεν πεθαίνει, πάμε Ολυμπιακέ» είχε σχολιάσει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. 

Πήρε απευθείας θέση και το ίδιο έκανε και ο γιος του, με διαφορετικό και πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο... μικρός Κλέιζα, εμφανίστηκε τη μέρα του μεγάλου τελικού στη Zalgirio Arena φορώντας εμφάνιση του Ολυμπιακού. Και μάλιστα όχι μια οποιαδήποτε. Αυτή με το Νο 11 που φορούσε στους «ερυθρόλευκους» ο πατέρας του. 

Και οι δύο έλαβαν θέση στα court seats και μαζί τους κάθισε και ο Λετονός σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο φόργουορντ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ταξίδεψε στο Κάουνας και συνάντησε κι άλλους παίκτες του «μαγικού πλανήτη» εκεί, όπως ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς και ο Λιθουανός Γιόνας Βαλαντσιούνας των Νιου Ορλίνς Πέλικανς.