Ο Γκριγκόνις τζούνιορ κοιμόταν στο ΟΑΚΑ όσο εξελισσόταν το ντέρμπι (vid)

Ο Μάριους Γκριγκόνις με το γιο του

i

© Sportal

Ο Γκριγκόνις τζούνιορ κοιμόταν στο ΟΑΚΑ όσο εξελισσόταν το ντέρμπι (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:17 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 09.03.2024

Ο γιος του Μάριους Γκριγκόνις «συνελήφθη» να κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο καλάθι, ο Ολυμπιακός απέδρασε απ' το Κλειστό Γήπεδο Νίκος Γκάλης με 76-74 μένοντας πρώτος στη βαθμολογία και συνεχίζοντας το αήττητο που έχει στο φετινό πρωτάθλημα. Με πρώτο σκόρερ τον Μπέικον (17 πόντοι) ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του κάτω απ' τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Μέσα στην θορυβώδη ατμόσφαιρα που δημιούργησε το ντέρμπι των «αιωνίων», ο γιος του Γκριγκόνις αποκοιμήθηκε με την μητέρα του να το σχολιάζει στο instagram γράφοντας αστειευόμενη «... αφού κάνει τόση ησυχία εδώ μέσα».

Μέτα την λήξη της αναμέτρησης πάντως, ο πιτσιρικάς κατέληξε στην αγκαλιά του πατέρα του, ντυμένος στα «πράσινα». Ο Γκριγκόνις τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, πίσω μόνο από Λι και Μπέικον, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ στα 28 λεπτά που αγωνίσθηκε. Ο Λιθουανός γκαρντ των «πρασίνων» αρχίζει να παίρνει όλο και περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, δείχνοντας να αφήνει πίσω του την απραξία στην οποία είχε περιέλθει κατά τη θητεία του Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος μάλλον δεν τον χρησιμοποιούσε όσο θα έπρεπε. 

© instagram.com/mejukyy