O Ίλον Μασκ έκανε δώρο στον ΛεΜπρόν την συνδρομή του στο twitter

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

O Ίλον Μασκ έκανε δώρο στον ΛεΜπρόν την συνδρομή του στο twitter

Γιώργος Γαβριλάκης 10:09 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 21.04.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν χρειάστηκε να πληρώσει για να... αναγνωριστεί ως επιβεβαιωμένο μέλος του twitter. Ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Ίλον Μασκ, αποφάσισε να πληρώσει ο ίδιος τα 5 δολάρια το μήνα και το ίδιο έκανε και με άλλες διασημότητες όπως ο συγγραφέας Στέφεν Κινγκ.

Από την πρώτη Απριλίου -και δεν ήταν ψέμα- η νέα διοίκηση του Twitter, δηλαδή ο Ίλον Μασκ, αποφάσισε πως στο εξής όποιος... influencer θέλει να διατηρήσει το μπλε σύμβολο δίπλα στο όνομά του που υποδηλώνει τον επιβεβαιωμένο λογαριασμό του χρήστη, θα πρέπει να καταβάλει μηνιαίως συνδρομή. 

Το κόστος αυτής είναι τα 5 δολάρια, αλλά αρκετοί σούπερ σταρ έχουν δυσανασχετήσει! Όχι γιατί... ανεβαίνουν τα πάγια έξοδά του, αλλά γιατί αισθάνονται πως δεν οφείλουν τίποτα σε κανέναν -και ειδικά στον Μασκ που είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη Γη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή. Στον λογαριασμό του πάντως, υπάρχει ακόμα το χαρακτηριστικό σήμα και αρκετοί ήταν αυτοί που τον ειρωνεύτηκαν θεωρώντας πως έχει πληρώσει. 

printscreen

Τελικά αποκαλύφθηκε πως ο 38χρονος φόργουορντ των Λέικερς και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών δεν έχει πληρώσει. Απλώς, η διοίκηση της πλατφόρμας του έκανε... δώρο τη συνδρομή. Μάλιστα, σύμφωνα με το The Verge, υψηλόβαθμο στέλεχος του Twitter ενημέρωσε τον ίδιο τον Τζέιμς με μήνυμα για τα καθέκαστα. Αμέσως, ο συνεργάτης του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Άνταμ Μέντελσον, ο οποίος διαχειρίζεται όλες τις ψηφιακές λειτουργίες του ΛεΜπρόν επιβεβαίωσε ότι δεν έχει γίνει καμία κατάθεση εκ μέρους τους. 

Ακολούθως ο πολυβραβευμένος, πολυδιαβασμένος και πολυγραφότατος Αμερικανός συγγραφέας, Στέφεν Κινγκ ("It", "The Shining The Shawshank redemprion", "Misery") απόρησε με το μήνυμα που του έστειλε το Twitter και έλεγε ότι η συνδρομή ενεργοποιήθηκε, άσχετα που ούτε αυτός είχε πληρώσει. Ο ίδιος ο Μασκ εμφανίστηκε στα comments για να του εξηγήσει πως και στην περίπτωσή του «καθάρισε» ο ίδιος.