O Kάιλ Λόουρι είδε τον Μπάτλερ γυμνό και είπε «θα έβγαζα και εγώ τη μπλούζα μου, αλλά...» (vid)
i

printscreen

O Kάιλ Λόουρι είδε τον Μπάτλερ γυμνό και είπε «θα έβγαζα και εγώ τη μπλούζα μου, αλλά...» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:49 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 13.05.2023

Αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση επί των Νικς, ο Τζίμι Μπάτλερ πήγε στη συνέντευξη Τύπου χωρίς μπλούζα και ο Κάιλ Λόουρι σκέφτηκε πως καλό θα ήταν να μην τη βγάλει και αυτός!

Το Μαϊάμι αφού πρώτα πέταξε εκτός τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, επανέλαβε τη διαδικασία και στη σειρά με τους Νιου Γιορκ Νικς. Έτσι οι Χιτ από το Νο 8 της κατάταξης, πλέον βρίσκονται στους τελικούς της Ανατολής. 

Μέχρι να μάθουν ποιον εκ των Μπόστον Σέλτικς ή Φιλαδέλφεια Σίξερς θα συναντήσουν εκεί, ξεκουράζονται. Πριν ξεκουραστούν όμως, το πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν τόσο ενθουσιασμένος μετά την τέταρτη επικράτησή του κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης, που ξέχασε να φορέσει μπλούζα και πήγε στην συνέντευξη Τύπου... topless. Όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο συμπαίκτης του Κάιλ Λόουρι δεν το άφησε ασχολίαστο. 

Το Show Τime των Λέικερς: Φανταστική πάσα του ΛεΜπρόν, αδιανόητο buzzer beater του Όστιν Ριβς (vids)
NBA

09:15 - 13.05.2023

Το Show Τime των Λέικερς: Φανταστική πάσα του ΛεΜπρόν, αδιανόητο buzzer beater του Όστιν Ριβς (vids)

Οι Λέικερς τη μέρα που απέκλεισαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος και προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης προσέφεραν... μαγεία μιας κάποιας άλλη εποχής. Ο ΛεΜπρόν πάσαρε σαν τον Μάτζικ και ο Όστιν Ριβς ξεσήκωνε τα πλήθη.

Με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού βλέποντας τον Μπάτλερ και παρατηρώντας τη γράμμωση του κορμιού του είπε πως «θα έβγαζα κι εγώ τη μπλούζα μου, αλλά... καλύτερα όχι!». Ο Λόουρι στα 37 του έχει κάποια παραπανήσια κιλά, αυτά που ονομάζονται «της ηλικίας». Τα six pack τον έχουν... αποχαιρετήσει εδώ και κάποια χρόνια, παρόλα αυτά πρόκειται για ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας, άρα και της επιτυχίας. 

Ο Λόουρι, πρωταθλητής το 2019 με τους Τορόντο Ράπτορς, βρίσκεται στο Μαϊάμι από το 2021. Έχει χάσει τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ από τον Γκέιμπ Βίνσεντ, αλλά ερχόμενος από τον πάγκο, με την εμπειρία του, το αξιόπιστο μακρινό σουτ και το... μυαλό του προσφέρει σημαντικές λύσεις. Στο ματς που έδωσε την πρόκριση κόντρα στους Νικς είχε 11 πόντους και 9 ασίστ, ενώ φέτος στα play offs έχει μέσο όρο 10 πόντους και 4,1 ασίστ.