Ο Κακλαμανάκης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Ο Κακλαμανάκης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:41 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 13.01.2023

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης λίγες μέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα Πατρών ήρθε σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρο πως σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» του Basketball Champions League, αφήνοντας εκτός τη Ρίτας Βίλνιους μετά από τη σειρά των Play In, θα ενισχύονταν με κάποιον αθλητικό Αμερικανό. Προς το παρόν διεκδικεί την πρόκριση και η σειρά έχει πάει σε τρίτο παιχνίδι. Εκεί θα ξεκαθαριστεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου. Από τη στιγμή όμως που βγήκε στην αγορά ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Προμηθέα Πατρών, μόνο αδιαφορία δεν προκάλεσε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επί του παρόντος από πλευράς ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν τα περί συμφωνίας με τον διεθνή φόργουορντ. Ωστόσο πληροφορίες του SPORTAL κάνουνε λόγο πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει μέχρι το καλοκαίρι και ο Κακλαμανάκης αναμένεται να επιστρέφει στην PAOK Sports Arena μετά από ενάμιση χρόνο. Μετά το καλοκαίρι του 2021 συγκεκριμένα και αφού είχε επιστρέψει την περσινή χρονιά στο Λαύριο, ενώ την φετινή είχε ξεκινήσει στον Προμηθέα Πατρών.