Ο Κάνααν έβλεπε το καλάθι σαν... βαρέλι κόντρα στον Άρη κι έκανε ρεκόρ καριέρας στην Basket League (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

©Intime

Ο Κάνααν έβλεπε το καλάθι σαν... βαρέλι κόντρα στον Άρη κι έκανε ρεκόρ καριέρας στην Basket League (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:27 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 08.10.2023

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση του Αϊζάια Κάνααν απέναντι στον Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης!

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Άρη, όμως ένα πρόβλημα στη γάμπα τον ανάγκασε να κάτσει στον πάγκο. Ευτυχώς για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό ο γκαρντ από τις ΗΠΑ δεν είχε κάτι σοβαρό και επέστρεψε στο παρκέ, μειώνοντας τους «πονοκεφάλους» του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είδε τους Γκος και Σίκμα να εγκαταλείπουν.

Ο Κάνααν εξελίσσεται σε ένα... υπερόπλο για την ομάδα του Πειραιά. Με τη φυγή του Κώστα Σλούκα ο Αμερικάνος έχει απελευθερωθεί και στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια των ερυθρόλευκων ο Μπαρτζώκας βλέπει στο πρόσωπό του σε έναν σκόρερ ολκής.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο "Ισαΐας" χόρευε ξανά, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών με 25 πόντους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, ο Αϊζάια Κάνααν πραγματοποίησε την καλύτερη από τις 17 εμφανίσεις του στην Basket League. Ο Αμερικανός «έγραψε» δύο ατομικά ρεκόρ και έβαλε το όνομα του σε μία λίστα στην οποία βρισκόταν μόνο ο Μίλαν Τόμιτς. Ο Κάνααν έκανε, βάσει του ranking, την καλύτερη εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα αφού είχε 25, ξεπερνώντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του, εκείνη των 21 βαθμών στο εντός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ Betsson στο περσινό Πρωτάθλημα.

O παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδος είχε 7/10 τρίποντα, 1/1 δίποντα και 2/2 βολές, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Είχε προηγηθεί η εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου συνέβαλε τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος την Παρασκευή 6/10 είχε ολοκληρώσει εκείνη την αναμέτρηση με 14 πόντους και εκπληκτική άμυνα απέναντι στους «πράσινους».

Ο Κάνααν δείχνει ότι μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του σκόρερ. Οι πρώτες του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν δικαιώνουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος απέκτησε τον Γκος, έχασε τον Σλούκα, αλλά βλέπει τον Κάνααν να κάνει το step up και να εξελίσσεται σε παίκτη - κλειδί για την ομάδα του...

Δείτε τη φοβερή εμφάνιση του Κάνααν κόντρα στον Άρη: